Interior Inspiration #5

július 02, 2014

When the good weather comes, I start to spend more time on my balcony. I eat my breakfast there, sunbath or just enjoy the nice weather, but I guess I'm not the only one. Every year I organize it with pretty flowers and nice, colorful outdoor furniture. You can style your balcony in a million different ways, but that's not what I would like to talk about, rather how to change your tiny balcony in style on your demand.

Amint beköszönt a jó idő, egyre több időt töltök a teraszon. Ott reggelizek, napozok vagy csak élvezem a jó időt, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Évről évre csinosítgatom szép, színes virágokkal és kerti bútorokkal. Ezernyi stílus szerint lehet őket berendezni, de most nem is erre helyezném a hangsúlyt, hanem arra, hogy hogyan változtathatod stílusosan a kicsi teraszod vagy erkélyed, aszerint, hogy mire szeretnéd használni.



 


If you would like to change your balcony in to a comfort island, you don't need much, just one or two bigger mattresses, which you just lay down on the ground or on a wooden base and cover them with a lot of pillows. It's easy, cheap and you can change the style whenever you want with only changing the pillowcases. You can hang some curtains around or Balanchine for a little more exotic vibe.

Ha  szeretnéd a teraszod a kényelem szigetévé varázsolni, nem kell hozzá más, csak egy vagy kettő nagyobb szivacs/ágymatrac, amit leterítesz a földre vagy egy fából készült alapra és borítsd be sok-sok párnával. Egyszerű és olcsó, valamint a stílust a huzatokkal bármikor megváltoztathatod és a kényelem garantált. Körbekerítheted még az egzotikusabb hangulatért függönyökkel vagy baldachinnal.





In case you're also a breakfast-on-the-balcony type like me, one of your most important furniture is a little, but stable table, you can add a matching chair or wooden bench, covered with pillows, to make it comfortable. You can create a really romantic space like this, if you lay down a rug and put some plants there.

Ha te is az erkélyen reggeliző típus vagy, akkor az egyik legfontosabb kelléked egy stabil kis asztalka, hozzá használhatsz akár kis széket is vagy kis fa padokat, amiket párnákkal borítasz be, hogy kényelmes legyen. Igazán kis romantikus hangulatot tudsz így kialakítani, ha leborítasz a földre szőnyeget, a párkányra és az asztalra növényeket teszel.



You can arrange your balcony with having your favorite outdoor furniture in the center, like a hammock or a sofa. All the other things are just supplement, such as a little coffee table, plants and lamps.

Alakíthatod a teraszodat úgy is, hogy a kedvenc kültéri berendezési tárgyadat helyezed a középpontba, mint egy függőágyat vagy nagy fotelt. A többi elem csak kiegészítésnek szolgál, mint például egy kis asztal, növények, lámpások.



Although if you're lack of space, you can still have a cozy balcony. Put a little wooden bench in the corner, which doesn't take a big place, but with pillow, it could be comfortable to sit down, add a carpet and a lot of colorful flowers. Small and easy, but still pretty.

Ha nagyon helyszűkén vagy, még akkor is kialakíthatsz egy kis aranyos erkélyt, ha a fal vagy korlát mellé fapadot teszel, ami nem foglal sok helyet, de mégis párnákkal kényelmes ülőalkalmatosság és padlóra szőnyeget terítesz és beborítasz mindent színes virágokkal. Egyszerű, kicsi, mégis nagyszerű. 



Candles and light-bulbs are little features, that makes your balcony more cozy.

Néhány apró kiegészítő, amivel feldobhatod és sokkal hangulatosabbá teheted az erkélyed azok a lampionok, égősorok vagy pedig gyertyák.

You Might Also Like

4 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest