Normal is boring

augusztus 07, 2018


Azt szeretem ebben a szettben, hogy annyira vidám. Ez a törtbársony rágógumi rózsaszín ruha az egyik kedvencem lett, annak ellenére, hogy az elején, amikor divatba jött ez az anyag, még tiltakoztam ellene. A színe és a húzott, aszimmetrikus megoldás teszi ennyire egyedivé, csinossá és játékossá is egyben. Korábban magassarkúval és egyenes hajjal viseltem, később már lapos szandállal is, de ez az összeállítás a legkiemelkedőbb. A magastalpú cipők nagyon trendik, valamint a nagy "saláta" hajgumik is újra előkerültek a 90-es évekből, szerintem igazán cukik és poénosak. A rózsaszín kiegészítőkkel alkotott monokróm szett kicsit Barbiesra sikeredett, de remélem legalább annyira tetszik nektek, mint amennyire én jól érzem magam benne. 
A rózsaszín mindent szebbé tesz. Még a hajam is félig rózsaszín lett idén nyáron, hogy tetszik? Én személy szerint imádom!

I love this look, because it's so fun. The crushed velvet bubblegum pink dress became one of my favorite dress, even if in the beginning (when it became fashionable) I was really against this material. The color and the drawn asymmetric detail makes the dress so unique, pretty and playful at the same time. Earlier I wore it with high heels and sleek hair, later with flat sandals, but this outfit is the most outstanding. The platforms are really fashionable right now and the scrunchies made a comeback from the 90s, I think they are super cute and fun. I created an all pink monochrome look by adding only pink accessories, so it got a little bit Barbie-like, but it feels so good wearing it, I hope you like it just as much. 
Pink is my happy color. Everything looks better in pink. Even my hair is half pink this summer and I love it so much. How do you like it? 












Come on Barbie 
Let's go party














Ruha / Dress - H&M
Táska / Bag - CCC
Cipő / Shoes - Bershka
Hajgumi / Scrunchie - Reserved
Hajszínező / Hair color - L'oreal Colorista Pastel Pink

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest