2014. július 30., szerda

Party. Sleep. Coffee. Repeat

I made some outfit ideas for the summer parties. I used a lot of black this time, but in every set there is a little color and a little extra to spice it up.

Készítettem nektek néhány outfit ötletet a nyári bulikhoz. Ez alkalommal sok feketét használtam, de mindegyik szettben van egy kis plusz szín és egy kis fűszer ami különlegessé teszi a szettet.

A light crop top and a zipper detailed leather skirt is a good choice for a summer party, but you can give some extra to the set with a checkered shirt, that looks a little bit like a pajama. The rough leather and the soft shirt will make a great contrast. I added black leather ankle boots, leather clutch and gold jewelries, to make the look more eye-catching.

Egy fekete lenge rövid top és egy cipzárral díszített bőrszoknya jó választás egy nyári partira, ám ha hozzáteszel még egy kockás inget, ami első ránézésre egy pizsama felsőre emlékeztet, akkor még különlegesebb lesz szett a durva bőr és a "kényelmes pizsama" összhatásától. Hozzá fekete bőrbokacsizmát, bőr kistáskát és arany, feltűnő ékszereket válaszottam, hogy biztosan minden szem rád szegeződjön.
Only on summer parties can you let yourself to wear an embellished, silk bra outside. And not to be unladylike, I chose a zipper denim vest over the bra, so you can decide how much you want to show from yourself. To compensate the cool denim I added silk embellished, elegant shorts, heels and silver accessories. 

A nyári bulikban nem kell visszafognod magad, ilyenkor nyugodtan megengedheted magadnak, hogy egy díszített, selyem melltartóban bulizz. Hogy mégse legyen túl közönséges, egy cipzáros farmermellényt választottam hozzá, így mindenki eldöntheti, mennyit szeretne megmutatni magából. A laza farmer ellensúlyozására egy selyemmel díszített, szövet rövidnadrágot adtam a szetthez, valamint elegáns magassarkút és ezüst színű kiegészítőket.
Every item of this set is unique, starting with the asymmetric, wrap skirt, that is made from two materials, one of them is a shiny, golden texture and the other is printed like it's from black lace, also there is a sheer top with ruffles in front and black velvet heels with golden toe-cap. I decided to go easy on the accessories, because the outfit already makes a statement, so I added some little golden earrings, golden bracelets and a gold and black watch.

Ennek a szettnek minden darabja igazán különleges, kezdve az aszimentrikus, áthajtott szoknyával, mely egy arany szövetből és egy fekete csipke mintás anyagból áll össze, az átlátszó, fodros fekete ingen át, egészen a fekete velúr magassarkúig, aminek az orra arany. A kiegészítők nem feltűnők, mivel elég hangsúlyosak a ruhadarabok önmagukban is, így csak egy apró, arany fülbevalót, arany karkötőket és arany fekete órát választottam melléjük.
Here is a colorful outfit, because I don't want to show you only all black sets, but one of the main colors is black as well. To the colorful, striped skirt I chose a strapless, black top with pink zipper in front. To accessorize it, I added black pumps and sunnies, pink earrings, a colorful clutch and bracelets. Such an easy set, but looks great and feels comfortable.

Itt van egy színes összeállítás, hogy ne csak fekete szetteket mutassak nektek, bár itt is ez az egyik meghatározó szín. A sok színű, csíkos, mini ceruzaszoknyához egy egyszerű, fekete, középen pink cipzárral díszített ujjatlan topot választottam. A szetthez adtam még kiegészítésképpen egy fekete napszemüveget egy pár magassarkút, pink fülbevalót, színes kistáskát és karkötőket. Igazán egyszerű összeállítás, mégis jól néz ki és még kényelmes is. 
Another set with more colors, but this is way more chic, than the previous. I chose a floral printed body and put a lace, black bodycon skirt over it. The heels are made from pink silk and red velvet, the clutch has a form of a lip and looks like pink snake skin. I also added some pink and red stones as jewelries. 

Itt van egy másik szett, ami kicsit több színt tartalmaz, de ez már jóval csinosabb is, mint az előző. Egy virágmintás bodyt választottam és hozzá egy testhezfeszülő, fekete csipke szoknyát. A magassarkú pink selyemből és piros velúrból van, a kistáska olyan, mintha pink kígyőbőr lenne és szájformája van. Az ékszerek pedig pink és piros kövekből állnak.

2014. július 28., hétfő

All Day, All night

Top: Bershka, Pants: New Yorker, Bra: Intimissimi, Flats and Hairgrip: Primark

This is the first outfit from my Croatian holiday. An all black look, that is suitable from day to night, of course only in the summer or on holiday. Light harem pants with a see-through top, I put my hair into a bun and fixed it with a light pink, heart printed hairgrip and the only jewelry is a bow shaped little earring. I love the contrast of the sexy and sporty outfit and the cute, girly accessories. 

Itt is van az első outfit a horvátországi nyaralásomról. Egy teljesen fekete összeállítás, ami működik nappal is és éjjel is. Egy vékony, mélyülepű nadrágot és egy átlátszó topot választottam, hozzá a hajamat kontyba fogtam és egy rózsaszín, szivecske mintás csattal rögzítettem. Az egyetlen ékszer, amit viseltem egy masnis fülbevaló volt. Szeretem az ellentétek összhangját, a szexi és sportos ruha kislányos kiegészítőkkel az új kedvencem.2014. július 24., csütörtök

Photo Diary from Croatia

Last week, right after the music festival, I went on a holiday with my family in Croatia, in a little village called Rabac on the half Island Istria. We stayed in the Hotel & Casa Valamar Sanfior. The place is really beautiful with the clear blue water, white cliffs and colorful flowers, mostly oleander and the weather was amazing. We spent our whole day on the beach or by the pool, such a relaxing vacation, just what we needed. I hope you'll enjoy the photos and after this I'm gonna show you a lot of new outfit post! Xoxo

Múlt héten, egyből a fesztivál után, Horvátországba mentünk a családommal nyaralni. Az Isztriai félszigeten, egy Rabac nevű kis faluban szálltunk meg, a Hotel & Casa Valamar Sanfiorban. A hely nagyon szép volt a kristálytiszta, kék vízzel, a fehér sziklákkal és a sok színes virágokkal, főleg leanderekkel, valamint az időnk is csodálatos volt. Egész nap csak süttettük a hasunkat és strandoltunk a parton vagy a medencénél, igazi kikapcsolódás volt, pont amire vágytunk. Remélem tetszenek a képek és utána majd mutatok nektek sok új outfit bejegyzést is! Puszi


2014. július 21., hétfő

Balaton Sound

I've told you about my favorite music festival, the Balaton Sound and I was there last week. Here are some photos to show you how it was and what I wore.

Már említettem nektek, hogy a múlt héten a Balaton Soundon voltam  és hoztam nektek néhány képet, természetesen outfit képeket is, a fesztiválról.
Outfit Day 1 / Első napi outfit: Top: Ibiza, Bomber jacket / Esődzseki : S. Oliver, Jeans / Farmer: Bershka
 Sister-time / Nővéremmel
Andi's outfit: Top: Bershka, Necklace / Nyaklánc: Stradivarius
Dancing in the rain / Esőben is bulizunk
'Sounds Good' Twin-sweater / 'Sounds Good' egyenpulcsi
 Our shoes in the morning, after day 1 / A cipőink az első nap utáni reggelen
 Outfit Day 2 / 2. napi outfit: Top: Stradivarius, Jeans / Farmer: Cross, Hair accessory 
/ Hajpánt: Claire's
 Haha, not me, I just found it funny, how some people just really don't care / Nyugi, ez nem én vagyok, csak viccesnek tartottam, hogy egyeseket mennyire nem érdekel semmi
 
Outfit Day 3 / 3. napi outfit: Top: Only, Jeans / Farmer: New Yorker, Sweater / Pulcsi: Balaton Sound, Sneakers / Cipő: Adidas, Sunglasses / Napszemüveg: Carrera
 
Outfit Day 4 / 4. napi outfit: Top: Reseved, Shirt / Ing: Only, Jeans / Farmer: New Yorker, 
Sneakers / Cipő: Adidas
 
Boyfriend-time between the concerts / Egy kis idő Vele, a koncertek között
 The last sunrise of the festival / Az utolsó napfelkelte a fesztiválon

Facebook / Bloglovin / Instagram / Lookbook