2014. december 31., szerda

Happy New Year

Another year has passed by, with a lot of happy, loving, successful, crazy and unforgettable memories. And all those moments, that didn't brought you any good, thought you a lesson. On the last days of every year I make a list of the good and bad things that happened in that year. I write down what I have learned and what I still have to evolve. I don't make resolution, I simply summarize what I would like to achieve in the following year. 2014 has been pretty successful according to the list too. I look forward to 2015 positively and my list is just as long as the one before, I hope it will be just as successful too.
To the New Year's Eve Party I'll wear a black, partly transparent body with an A-lined white skirt. I accessorize the set with my new favorite, the half fur - half leather clutch, nude high heels and low-key, but shiny jewelry. What I love about the body is that is gives every set a sexy and edgy vibe, even if I pair it with girly and elegant skirts.
I wish all of you a Happy New Year, filled with happiness, love and success!

Egy újabb év telt el, benne megannyi boldog, szeretetteljes, sikeres, őrült és emlékezetes pillanattal. És mindaz, ami nem okozott örömöt, az leckét adott. Az utolsó napokban szoktam összegezni az elmúlt évet, hogy milyen pozitív és negatív élményeim voltak, valamint leírom azt is, hogy miket tanultam ebben az évben és miben kell még fejlődnöm a következőben. Nem fogadalmakat szoktam tenni, hanem eltervezem, hogy a következő év végére miket szeretnék elérni. A 2014-es évem ezen a szempontok alapján is elég jól sikerült. 2015-nek pozitívan indulok neki, a listám is legalább olyan hosszú, mint az előző évi és remélem, hogy legalább olyan sikeres is lesz.
Az év ünnepélyes lezárásához egy fekete, átlátszó paneles bodyt és A-vonalú fehér szoknyát húztam. Kiegészítőknek az új kedvenc félig bőr, félig szőrme kistáskámat, testszínű magassarkút és visszafogott, de csillogó ékszereket választottam. A bodyban azt szeretem, hogy ha kislányos vagy elegáns szoknyákkal párosítom, akkor is egy pikáns részletet ad a szettnek.
Szeretnék mindenkinek egy boldogságban, sikerekben és szeretetben gazdag új évet kívánni!
10, 9, 8, 7... Happy New Year!
Body: Tally Weijl
Skirt: Reserved
Clutch: Parfois
Heels: Buffalo London
Watch: Marc Jacobs
Bracelet: Spark by Pelote
Sparkling Wine: Danubiana Kft

2014. december 28., vasárnap

Christmas sweater

Hello Lovelies! I hope you had a really great holiday with your loved ones! This is just a quick post, how the KSF Team aka me and my dear sister spent the holidays at home, goofing around. Had such a great time! I love my new Christmas sweater so much! We're back soon with the New Year's Eve post, so stay tuned! Kisses

Sziasztok drágák! Remélem kellemesen telt el a karácsony a szeretteitekkel! Ez most csak egy kis apró bejegyzés a KSF csapattól, vagyis tőlem és az én drága nővéremtől, otthon bolondozva az ünnepek alatt. Imádom az új karácsonyi pulcsimat, amit anyuéktól kaptam. Nemsokára újra jelentkezünk a szilveszteri bejegyzéssel. Addig is sok puszi!My sweater: H&M
My jeans: Bershka
Andi's sweater: Reserved
Andi's jeans: Gas
Andi's watch: Michael Kors

2014. december 24., szerda

Merry Christmas

I would like to wish a Merry Christmas filled with joy and love to all of you! Spend the holidays with your loved ones and let the Christmas spirit to pervade. I'm excited for this time of the year like a child, because the whole family come together. We bake together, decorate the Christmas tree, while mum cooks the festive dinner. On Christmas eve we always go to the church and after dinner we hand over the presents and watch movies or play something, but what really matters, is that we are together. 
For this special occasion I prepared for you a Christmas shooting. I wore a little black lace dress with nude heels. When the dress is so outstanding, you won't need a lot of accessories, so I didn't wear any jewelries, except earrings. And once again Merry Christmas!

Szeretnék mindenkinek Áldott, Békés és Boldog Karácsonyt kívánni! Töltsétek az ünnepeket a szeretteitekkel és engedjétek, hogy a karácsony szelleme átjárjon titeket. Egész évben izgatottan várom ezt az időszakot, mert ilyenkor az egész család együtt van. Közösen sütögetünk, díszítjük a karácsonyfát, míg anya főzi az ünnepi vacsit, este mindig elmegyünk a templomba, majd vacsi után ajándékozunk és filmezünk vagy játszunk valamit, de ami igazán számit, az az, hogy együtt legyünk.
Erre a különleges alakalomra egy karácsonyi fotózással készültem nektek. Egy fekete csipkeruhát viselek és hozzá tesztszínű platform cipőt. Egy különleges ruhát nem szabad "elnyomni" sok kiegészítővel, inkább hagytam, hogy csak a ruha érvényesüljön. Még egyszer Boldog Karácsonyt!
Dress: Morgan
Heels: Buffalo London

2014. december 20., szombat

Food Friday #13 - Christmas Edition

Christmas Cupcakes / Karácsonyi Muffin

(Belated Food Friday)
Ingredients:
1 cup of yoghurt (and use this cup to measure the other ingridients)
3 cup of flour
1 cup of sugar (if you want it more sweet, you can double the sugar amount)
1 cup of oil
1 package of baking powder
1 package of vanilla sugar
3 teaspoon gingerbread spice
half teaspoon cinnamon
dried cranberry and walnut as much as you like
and some Christmas music

Hozzávalók:
1 pohár kefir (majd ennek a poharát használjuk a többi hozzávaló kiméréséhez)
3 pohár liszt
1 pohár cukor (ha édesebben szeretitek, duplázzátok meg a cukor mennyiségét)
1 pohár olaj (én sütős olíva olajat használtam)
4 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
3 púpos kiskanál mézeskalács fűszerkeverék
1 fél kiskanál fahéj
aszalt áfonya és dió ízlés szerint
és egy kis karácsonyi zene
Step 1: In a bowl I mix together the eggs, oil, yogurt, sugar and vanilla sugar. In another bowl, I add the baking powder, cinnamon and gingerbread spice to the flour.

Első lépés: Egy tálban összekeverem a tojást, az olajat, a kefirt, a cukrot és a vaníliás cukrot. Külön tálban, a liszthez hozzáadom a sütőport, a fahéjat és a mézeskalács fűszert.
Step 2: I add the flour mix to the egg mass.

Második lépés: A lisztes keveréket a tojásos masszához adom.
Step 3: I add to the mass the cutted walnutts and the dried cranberries.

Harmadik lépés: A masszába belerakom az összevágott diót és az aszalt áfonyát.
Step 4: I put the christmas cupcakepapers into the cupcake baking froms and fill them 3/4 with the dough. Bake it for 20-25.

Negyedik lépés: A sütőformába belehelyezem a karáncsonyi muffinpapírokat és azokat körülbelül 3/4-ig megtöltöm a tésztával. 20-25 percig sütjük alsó-felső sütési programon.
Step 5: When they cooled down a little bit, decorate them as you like with sugar-glaze and sprinkles.

Ötödik lépés: Ha egy kicsit kihűltek, ízlés szerint cukormázzal és szórócukorral tudjátok díszíteni.

Happy Holiday! / Kellemes Ünnepeket!