Monthly Beauty #3

április 13, 2015

I can't believe how quickly March has gone by and it's already April. I had so much going on, I totally forgot about the monthly beauty post. But better later than never, I'll show you now my favorite beauty products from March.

El sem hiszem, hogy milyen hamar eltelt a március és már áprilisnál jár a naptárunk. Annyi minden történt az elmúlt hónapban, hogy teljesen kiment a fejemből a havi szépség poszt. Így ha kicsit későn is, de azért bemutatom nektek a márciusi kedvenc szépségápolási termékeimet.


Oriflame, Tender Care 
My all time favorites are these multi-purpose protecting balms. Oriflame is selling them for many years and it was love at first try. They create new ones every season, which I always try, so my apartment is filled with these little balms. This set contains caramell, vanilia, coconut and cherry aromas, but besides them, there are chocolate, almond,  the regular and the newest is rose. My absolute favorite is the vanilia and coconut flavour. It can be used very various, it's perfect for dry and injured skin, and also for lipcare. Not the last aspect, that it's really small, even more than one doesn't need much place in the bag and it's good for travelling as well.

Az örök kedvenceim a multifunkcionális, bőrvédő univerzális balzsamokat, évek óta használom ezeket. Már több éve forgalmazza az Oriflame és az első használatkor beleszerettem. Szezonálisan mindig készítenek újabb ízeket, amiket azonnal kipróbálok, úgyhogy tele van a lakásom ilyen kis apró tégelyekkel. Ebben a szettben karamell, vanília, kókusz és cseresznye aromák vannak, de ezenkívül van még csokis, mandulás, sima és a legújabb a rózsás. Az abszolút kedvencem a vaníliás és a kókuszos. Nagyon sokrétűen használható, kiszáradt és sebes bőrre, ajakápolásra is tökéletes. Ráadásul nem utolsó szempont, hogy nagyon kicsi, így a táskában egynél több sem foglal túl sok helyet, valamint utazásra is praktikus.

L'Occitane, Hand creams

The best handcream, without doubt. Although it's a bit pricey to the size, but it's worth it, because if someone has dry and damaged hands, it really helps. The light cream makes the hands soft immeditly and absorbs really quicky, doesn't leave oily feeling afterwards. The silver-blue is the regular and the pink one is cherry blossom. The regular one is 20% shea butter, besides that contains honey, almond and the great smell is because of the jasmin and ilang-ilang. The cherry blossom completes the first one with coconutoil, sunfloweroil and cherry-extract from Luberon, which gives the sweet floral-fruity smell of it.

A legjobb kézkrém, kétség nélkül. Igaz a méretéhez képest szerintem drága, de megéri, mert ha valakinek száraz és problémás bőre van, tényleg használ. Könnyed és krémes állaga azonnal puhává varázsolja a kezet és gyorsan beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzést. Az ezüst-kék a sima változat, a rózsaszín pedig a cseresznyevirágos. Az első 20%-ban shea vajat tartalmaz, valamint mézet és mandulát, a csodás illatát a jázminnak és az ilang-ilangnak köszönheti. Antioxidáns és E vitamin tartalma táplál és segíti a dehidratált, száraz bőr gyógyulását. A cseresznye virágos az előző összetevők mellett tartalmaz még kókuszolajat, napraforgóolajat és Luberoni cseresznyekivonatot, aminek az édes virágos-gyümölcsös illatát köszönheti.

Manna, Aloevera & Lemongrass soap
I heard a lot about Manna soaps, so it was time for me to finally try it. Recently I use only traditional soaps instead of liquid soaps, because it nurtures and create a protecting layer on the skin, don't destorys it. In 2013 it got the hungarian productprice, which I now understand why. The aloe vera hidrates the skin, has bactericid effect and heals the wounds, the lemongrass has freshening, tonizing and demulcent effect. It only contains natural substances, don't includes sintetic coloring component, fragrance and preserveratives.

Sokat hallottam már a Manna szappanról így itt volt az ideje, hogy végre én is kipróbáljam. Nemrég átszoktam a folyékony szappanokról a hagyományos szappanokra, mert ápolja és védőréteget képez a kézbőrön, nem roncsolja. 2013-ban magyar termékdíjas lett, amit most már meg is értek. Az aloe vera hidratálja a bőrt, baktericid hatású és begyógyítja a sebeket, a citromfű pedig frissítő, tonizáló és gyulladáscsökkentő hatású. Csak természetes összetevőkből áll, szintetikus színezőanyagot, illatanyagokat és tartósítószert nem tartalmaz.

You Might Also Like

4 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest