About

Enikő Schmidt

Én egy 24 éves pécsi egyetemista vagyok, aki szabadidejében blogolással foglalkozik. Mióta az eszemet tudom, szenvedélyem a divat. Már kiskoromban ruhákat rajzolgattam és tervezgettem, melyek később "életre is keltek" és nagy szerencsémre, az általam megálmodott ruhák teszik ki a ruhatáram egy részét. Szeretem a hordhatóságot és a természetességet, a legújabb divatot nem követem vakul, hanem kiragadom belőle a hozzám közel álló trendeket. 
Célom ezzel a bloggal, hogy másokat is inspiráljak, azzal hogy bemutatom, engem mi ösztönöz, mik a személyes kedvenceim és hogyan keverem az aktuális trendeket a saját stílusommal. 

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas ruhákat hordjunk."

Ha bármilyen kérdésed vagy meglátásod van, nyugodtan írj erre a címre: kingstreetfashionista@gmail.com

Translate:

I am a 24 year old, student from Pécs. Fashion is my passion, since I was a little girl. Even when I was little, I used to draw and design dresses, which luckily takes a part of my wardrobe. I like natural and wearable clothes, I don't follow the latest fashion blindly, instead I build the trends close to my style into my wardrobe.
My aim with this blog is to inspire others, with showing what excites me, my personal favorites and how I mix the lastest trends with my unique style. 

"Life is too short, to wear boring clothes."If you have any questions or comments, feel free to contact me here: kingstreetfashionista@gmail.com

recent posts

Facebook

Pinterest