MBFWCE Outfit

október 21, 2016

Úgy gondolom, hogy a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe tökéletes alkalom egy ilyen kicsit merészebb ruha viseléséhez, aminek ünnepies hangulata van és a divathét egyértelműen a divatimádók ünnepe. Már hetek óta izgatottan vártam ezt a hétvégét, de a részletes beszámolóra még egy picit várnotok kell, addig is megmutatom nektek az eseményre választott outfitem.
Az öltözékem kulcsdarabja egyértelműen a flitteres ruha. Az arany a szezon egyik legkedveltebb színe, de idén a flitterek minden színben nagyon divatosak, minél feltűnőbb, annál jobb. A ruhának a különlegessége, hogy a flitterek forgatásával változik a színe, így lehet teljesen arany, zölddes-fekete vagy vagányan foltos. A flitteres darabokat, legyen az ruha, felső vagy szoknya, nem csak estére, partikra viselhetjük, merjünk belevinni a hétköznapokba is egy kis csillogást. Én most a ruhát egy fekete póló rétegezésével varázsoltam vasárnapi viseletté. Valamint ezen a hatáson segít a magasszárú, lapostalpú csizma is, ami megkönnyíti az egész napos programok kényelmes élvezetét. A spagettipántos ruhák alá húzott pólók most a street style guruk kedvencei. A szetthez tökéletesen passzolnak a Csermak Design ékszerei, amikbe egyből beleszerettem az izgalmas formák és anyaghasználat miatt, de nem is csoda, ugyanis később kiderült, hogy a tervezőnek, Dórinak is ezek a személyes kedvencei. A hűvös őszi idő miatt már csak egy klasszikus, motoros dzsekit kellett magamra dobnom és már kész is volt a szezon kedvenceiből álló outfit.

I think, that the Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe is the perfect place to wear something a little bit more daring. This dress has a festive vibe and Fashion week is definitely the holiday of the fashionistas. I've been eager to this weekend, but you will have to wait for the detailed report a little bit more, until then I'll show you what I wore to the event.
The key piece of my look is the sequin dress. Gold is one of the main colors this season, but sequins are fashionable in every color right now. The specialty of this dress is that it can change its color by turning the sequins up or down, it can be all gold, all emerald-black or cool patterned. You can wear sequins not only at night, for parties, but dare to bring a little sparkle in the daytime and everydays. I made this dress more daytime appropriate by layering it with a black tee and adding knee-high boots, which were comfortable to the programs all day. The layering of slip dresses and t-shirts is one of the favorite trends of the streetstyle stars. The jewelry from Csermak Design are a perfect match to the set. The forms and materials makes them really interesting. Because of the chilly, autumn weather I only needed to add a classic, motorcycle leather jacket and here I go with my outfit made of the season's favorites. 
Dress / Ruha - Stradivarius
Jewelry / Ékszerek - Csermak Design
Top & Jacket - H&M
Bag / Táska - Parfois
Boots / Csizma - Humanic

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest