Rooftop

április 26, 2015

As soon as the good weather kicked in, we threw a friendly grill party on the rooftop of our house. I always liked to go up there, by myself or with company, because it's so calm and beautiful to see the whole town, it's even more beautiful when the sun goes down. Nice people, good food and a pretty view garantuee a great time. So it's not surprising, that in this spring we had already two rooftop grill parties and since everyone loves it, I'm sure there is gonna be more.
Altough the good weather is here, we still need layering. I wore a sporty, turtleneck dress with mint denim jacket and chose sneakers to the sporty look. I love the combination of dresses and sneakers, because they give such a cool vibe to the feminine look. The jacket and the aquarell printed scarf add a little pop of color to the set. This set is also perfect for a busy day, running around the town.
When I was searching for the denim jacket of my dreams, it took me a while to find it, because I had a very concrete vizualization. I searched for a vintage one, but with something extra and when I saw this mint jacket and the same in yellow next to each other, I knew I'm gonna take one of them with me. It is worth to wait until you found the one you imagined and this statement is valid for so much more than clothes.

Amint beköszöntött a jó idő, szerveztünk egy baráti grill partit a tetőnkön. Mindig is szerettem felmenni a tetőre, egyedül vagy társasággal, mert annyira nyugodt ott fent, gyönyörű ahogy rálátni az egész városra és még szebb, ahogy a nap lebukik a város alá. A jó társaság, finom étel és szép kilátás mellett garantált a jó hangulat. Így nem csoda, hogy ebben a tavaszi szezonban már a második grill-tető partin is túl vagyunk és amennyire élvezi mindenki, biztosan tartunk majd még többet.
Annak ellenére, hogy már itt a jó idő, még szükséges a rétegezés. Egy meleg, pamutból készült garbónyakú ruhát választottam, fölé pedig menta-zöld farmerdzsekit. Mivel a ruha sportos stílusú, így hozzá a sportcipő magától adódó volt. Szeretem a ruha-sportcipő párosítást, mert sokkal lazább stílust kölcsönöz, de mellette nőies marad a szett. A kabát és az akvarell mintás sál egy kis színt visznek, a semleges színű összeállításba. A szett tökéletes választás egy rohangálós napra.
Sok ideig tartott mire megtaláltam a tökéletes farmerdzsekit, mert viszonylag konkrét elképzelésem volt, hogy mit szeretnék. Egy vintage szabású kabátot, amiben van valami különlegesség, olyan ami nem jön velem szembe az utcán. Mikor megláttam egymás mellett a citromsárga és a menta-zöld dzsekiket, tudtam, hogy valamelyiket mindenképpen hazaviszem. Megéri kivárni, hogy megtaláld azt, amit megálmodtál magadnak és ez az állítás a ruhákon kívül még annyi mindenre igaz.
"... standing in a nice dress
Staring at the sunset
Red lips and rosy cheeks
Say you'll see me again
Even if it's just in your wildest dreams"
Dress and sneakers: Adidas
Denim jacket: S. Oliver
Bag: Guess
Scarf: Promod

You Might Also Like

10 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest