Beautiful life

augusztus 22, 2016

You probably saw it in many places, that the swimsuits ruled the beaches this year. The trendy pieces are the deep neck or backless ones, the one we all know from the Baywatch and the cut-out pieces, just like the one that I got myself too. These spectacular swimsuits are so pretty, that you can wear it outside the beach as well, just like a body. Mine is cut-out, asymetric, ruffled and printed at the same, so I let it be dominant in my look and matched with a cobalt blue, high slitted maxiskirt. To accessorize I only used a half seastar, half pearl earring and a strawhat.
Sometimes you need to stop and realize how beautiful life is and everything what nature created. If you stand on the edge of a cliff, it runs through your mind, how fragile our life is. We should take care of ourselves, each other and the earth, on which we can live. What a peaceful place this could be if everyone would mind their own happiness, rather than to hinder others. Enough of the hate, fear and terror. But we cannot let worrying stop us from doing what we want. The only thing we can do is to mind ourselves and our loved ones, recognize and appreciate the finest beauty and littlest love that surrounds us and simply enjoy life.

Ahogy azt már sok helyen láthattátok idén a fürdőruhák hódítanak leginkább a strandolni vágyó fashionisták körében. Nagyon trendik a hátul vagy elől mélyen dekoltált darabok, a Baywatchból jól ismert fazon és az itt-ott kivágott fürdőruhák, amilyet én is választottam. Ezek a különleges fürdőruhák annyira csinosak, hogy akár a strandon kívül is viselheted, mint egy bodyt. Az enyėm egyszerre kivágott, asszimetrikus, fodros és mintás, így hagytam, hogy ő domináljon a szettben és hozzá egy két oldalt magasan sliccelt, királykék maxiszoknyát párosítottam. Kiegészítésnek csupán egy félig tengericsillagos, félig gyöngyös fülbevalót és szalmakalapot használtam. 
Néha meg kell állni és megcsodálni, milyen szép az élet és milyen gyönyörű mind az, amit a természet alkotott. A szikla szélén állva az embernek átfut az agyán, hogy milyen törékeny is az életünk. Vigyáznunk kell magunkra és egymásra, valamint a Földre, amin élhetünk. Milyen békés is lenne ez a hely, ha mindenki a maga boldogságával törődne, ahelyett, hogy másokét akadályozza. Elég már a gyűlöletből, félelemből és terrorból. Azonban nem engedhetjük, hogy az aggodalom eluralkodjon rajtunk és útját állja, annak, amit véghez szeretnénk vinni. Az egyetlen amit tehetünk, hogy magunkkal és a szeretteinkkel foglalkozzunk, észrevesszük és értékeljük a legapróbb szépséget, a szeretetet, ami körülvesz minket és élvezzük az életet.
Swimsuit / Fürdőruha - Women's Secret
Skirt / Szoknya - Bershka
Hat / Kalap - Tommy Hilfiger
Earrings / Fülbevaló - Six

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest