Simplicity & Complexity

április 11, 2016

Simplicity and complexity need each other. If we don't know one of them, we can't really appreciate the other. We can only see life's little and almost invisible, simple beauty, after we suffered how complicated it can be. Altough if something looks too complicated, step back a little bit and from a further point of view, you can easily find the right solution. Don't think too much about what you want and could do, do it and enjoy it, because the moment passes faster than you think.
My outfit illustrates the above mentioned duality. While in life I always aim for harmony, in dressing I love to pair contrasts. This is one of the characteristcs of my personal style. Pair the complex forms with simple colors and conversely. The soft pastel pink and the black make a good match. The lovely, girly effect of the pleated skirt is redeemed by the transparent-detailed body and the wrinkled leather jacket. To accessorize I only added nude heels and a mini bag, that I made more eye-catching with a pom-pom and I wore only a watch and earrings.

Az egyszerűségnek és a bonyolultságnak szükségük van egymásra. Ha nem ismerjük az egyiket, nem tudjuk kellően értékelni a másikat. Ha már megszenvedtük, hogy milyen bonyolult az élet, csak akkor tudjuk értékelni annak egyszerű, sokszor láthatatlan szépségeit. Ha valami túl bonyolultnak tűnik, nézd kicsit távolabbról a dolgot és rájössz, hogy mennyire egyszerű meghozni a helyes döntést. Ne gondolkodj azon mit tehetnél, tedd meg és élvezd, mert mire észbe kapsz, elmúlik a pillanat.
Az előbb leírt kettősséget ábrázolja a szettem. Míg az életben mindig a harmóniára törekszem, az öltözködésben imádom a kontrasztos dolgokat párosítani. Többek között ez az egyik jellemzője a stílusomnak. A bonyolult formákat társítsuk egyszerű színekkel és fordítva. A lágy pasztell rózsaszín és a fekete nagyon jól kiegészítik egymást. A pliszírozott szoknya bájos, majdnem kislányos hatását ellensúlyozza az áttetsző elemes body és a gyűrött hatású, steppelt-vállú bőrdzseki. Kiegészítésnek nem kellett több, mint csupán egy testszínű magassarkú és minitáska, amit egy pom-pommal tettem feltűnőbbé, ehhez még egy órát és visszafogott fülbevalót viseltem.
Pleated skirt / Pliszírozott szoknya - Stradivarius
Body - Tally Weijl
Jacket / Dzseki - Only
Heels / Magassarkú - SMH (Humanic)
Watch / Óra - Michael Kors
Bag / Táska - Tchibo
Pom-pom - Primark

You Might Also Like

4 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest