Once upon a dream

július 14, 2015

This location remindes me of the gate of a fairytale castle, it's maybe because I grew up on princess tales and I still love Disney classics. I don't agree with the people, who say that we, who watched the Diseny classics over and over again as kids, grew up with false notions. I can't deny that we're (sometimes hopelessly) romantic, more then others, but these fairytales do thaught us a lot of important things, to dare to dream and follow them, to be brave and stand up for ourselves and our loved ones, to break some rules sometime and rebell for our happiness and most importantly we got a few examples / role models (Pocahontas, Mulan, Tiana, Merida, Elsa and Anna), who show us, that we don't need to be saved, we can be the heros of our stories.
Even though I talk about Princesses, my outfit is far from what they wear, but at least it suits the latest trends. Co-ordinates and bucket bags are huge trends right now. Bucket bags are a "must have" this summer. I cheated with the co-ords, because originally they don't belong to each other, but they match because of the neckline of the top with the lines on the skirt and the color. I know in advance, that I'm gonna spend the whole summer in high waisted skirts and shorts. I love them because they form the body so well and if you would like to wear crop tops, wear it with high waisted bottom only, otherwise the set can get low-class easily. When I put together this set I broke the "don't wear brown with black" rule, but I think the fashion world got way over these old fashion rules.

Ez a helyszín egy mesebeli kastély bejáratára emlékeztet, de meglehet, hogy azért mert hercegnős meséken cseperedtem fel és még mindig imádom a Disney klasszikusokat. Nem értek egyet azokkal, akik szerint téves képzetekkel nőttünk fel mi, akik a Disney klasszikusat néztük újra és újra, mikor még kicsik voltunk. Tagadhatatlan, hogy (sokszor menthetetlenül) romantikusabbak vagyunk, de igenis sok mindenre megtanítottak minket ezek a mesék; hogy merjünk álmodozni és ne féljünk követni azokat, hogy legyünk bátrak és álljunk ki magunkért, a szeretteinkért, hogy a saját boldogságunk érdekében néha megszeghetjük a szabályokat és lázadhatunk, legvégül pedig több példát is kaptunk arra (Pocahontas, Mulan, Tiana, Merida, Elsa és Anna), hogy nem kell senki megmentsen minket, mi lehetünk a saját történetünk hősei.
Annak ellenére, hogy hercegnőkről írok nektek, az outfitem távolról sem hasonlít arra, amit ők hordanak, de mindenesetre a legújabb trendeknek megfelel. Hatalmas divat most az egymáshoz passzoló felső és alsó szett, valamint a batyutáskák (nem találtam jobb fordítást neki, angolul bucket bag). A batyutáska egy igazi "must-have" a nyárra. A szettnél egy kicsit csaltam, mert valójában nem tartoznak össze, de a csónaknyak és a szoknya vonalai összeillenek és a szín is egyezik. Már most előre tudom, hogy egész nyáron magasderekú szoknyákban vagy nadrágokban leszek. Azt szeretem bennük, hogy nagyon jól formálják az alakot és ha rövidre vágott felsőt szeretnénk húzni, akkor hozzá magasderekú alsót vegyünk fel, mert különben könnyen átmegy az öltözékünk a közönséges kategóriába. A szett összeállításakor megszegtem azt a régi szabályt, hogy feketéhez ne húzzunk barnát, de szerintem a divatvilág már rég túljutott az ilyen régimódi szabályokon. 

Top / Felső - Mango
Skirt / Szoknya - Reserved
Bucket Bag / Táska - Six Accessories
Heels / Cipő - Zara

You Might Also Like

10 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest