White dresses

január 21, 2014

White dresses are something that catches the eyes immediately and really make a statement. Here are three ideas to them.

A fehér ruhák azonnal odavonzzák a tekinteteket és igazán emlékezetes tud lenni. Itt van hozzá három példa.
In the first set I chose a sequined, sparkle white bodycon dress with classic shape. I accessorized it with nude glittered pumps, a nude clutch with white ribbons on it and bronze jewelries with colorful stones. 

Az első szettben egy flitteres, csillogó testhezálló fehér ruhát választottam, klasszikus szabással. Testszínű, csillogó magassarkúval, púderszínű clutch-val, amit fehér szalagot díszítenek és színes köves, bronz ékszerekkel díszítettem. 

In the second set I chose a white dress with black geometic print and classic cut, but not bodycon shape like the first one. I matched it with a white feminime cut blazer, a black handbag and nude heels with black details. For the accessories I used a black geometric statement necklace and white bangles. 

A második szettben egy fehér klasszikus szabású ruhát választottam, de nem testhezálló, mint az első, valamint ezen fekete geometrikus minta van. Hozzá egy fehér feminin szabású zakót, fekete kistáskát és testszínű magassarkút választottam, aminek az orra és a sarka is fekete. Kiegészítőknek egy nagy geometrikus formákból álló nyakláncot és több fehér karperecet használtam.

In the third set I didn't really chose a dress, I matched a white silk tank top with a white skirt that has a leather part on the waist and hip. I love the combination of soft silk and the harsh leather, especially in black and white. I added a black necklace, a cow printed bag and black pumps.

A harmadik szettben nem is igazán egy ruhát választottam, hanem egy selyem ujjatlan topot párosítottam egy fehér szoknyához, aminek a derék és csipő része bőrből van. Szeretem a lágy selyem és a durva bőr találkozását, főleg fekete-fehér színekben. A szetthez adtam még egy fekete nyakláncot, szarvasmarha mintás táskát és fekete magassarkút.

How I wear it:


1                                                       2

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest