Morning swim

augusztus 25, 2014

 Bikini top: Desigual, Bikini bottom: F&F, Bracelets: Aldo, Sunglasses: Carrera

I love the mix & match trend, especially when it comes to bikinis. I think I haven't bougth a bikini set for over a year now, I rather buy different pieces and pair them later. It's also a good trick if you don't have too many bikinis, if you mix them, you can multiply your sets. On these photos I wore a triangular, printed, pink top with a simple black bottom. Usually I match a printed item with a one-colored piece. Feel free to wear different prints with each other, but pay attention on the prints to share a color or shape, to have a harmonic set. 
I loved the morning silence at the pool, no one else was there, I could have a refreshing swim before beakfast and the view from the neverending pool to the sea was magnificent. 

Szeretem a "mix & match" trendet, főleg ha fürdőruhákról van szó. Szerintem már több mint egy éve nem vettem bikinit szettben, hanem külön-külön szerzem be a darabokat és később kedvem szerint variálom őket. Ez egy jó trükk lehet akkor is, ha kevés fürdőruhád van, de tudod őket variálni, mert így megsokszorozhatod a szettjeidet. Ebben a bejegyzésben egy háromszög alakú, pink alapon színes mintás felsőhöz, egy egyszerű fekete alsót választottam. Többnyire úgy szoktam párosítani, hogy az egyik rész nagyon mintás, a másik pedig egyszínű. A mintásat mintással is nyugodtan keverhetitek, csak arra figyeljetek, hogy legyen egy megegyező szín vagy minta a két darabban, hogy harmonikus legyen az összeállítás. 
Imádtam a reggeli csendet a medencénél, mert kora reggel még senki sem volt, így nyugodtan tudtam úszni; a végtelenített medencéből pedig csodálatos kilátás nyílt a tengerre.


You Might Also Like

10 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest