2014. január 30., csütörtök

My LBD diary VIII.

Lately you've got to see several outfits with my favorite little black dress and I hope you liked the outfits and the post series. Would you like to see more post series like this one later? Which outfit was your favorite? 

Az utóbbi időben több összeállítást is láthattatok a kedvenc kis fekete ruhámmal és remélem tetszettek a szettek, illetve maga a bejegyzés sorozat. Szeretnétek még később is látni ehhez hasonló bejegyzés sorozatokat? Melyik volt a kedvenc szettetek?
For more details / További részletekért: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6


2014. január 28., kedd

My LBD diary VII.

Dress: King Street Fashionista, Blazer: Vero Moda, Heels: Zara, Earrings: Gift from Oslo,
 Ring: Six, Hair accessory: Claire's

This outfit would be elegant, yet simple, just with a bodycon lace dress, a feminine cut blazer, satin high heels and a few sparkly jewelry. Altough I tought I would rather give it a little twist, with the style of the twenties, which is living it's renaissance right now. A big bun with feathers in it and coral lipstick, that is all you need and from the easy set you get an iconic look.

Ez a szett egy igazán elegáns, ám mégis egyszerű összeállítás lenne, egy testhezálló csipkeruhával, feminim szabású blézerrel, szatén magassarkúval és kevés, statement csillogó ékszerrel. Én mégis úgy gondoltam, inkább viszek bele egy kis csavart, a most éppen reneszánszát élő, 20-as évek stílusával. Egy nagy konty, benne tollas dísz és korall rúzs, ennyi kell csupán ahhoz, hogy az egyszerű szettből egy ikonikus összeállítás kapjunk.


2014. január 27., hétfő

Inspo one twenty-seven

These pictures are related to the next post, the last outfit of the LBD diaries. / Ezek a képek a következő bejegyzéshez kapcsolódnak, a LBD diaries (Kis fekete ruha naplója) utolsó szettjéhez.
 
(Sources: Atlantic Pacific, tumblr, Fashionvibe, 
Natalie Off Duty, Le Blog de Betty, Sea of Shoes)

2014. január 24., péntek

My LBD diary VI.

Dress & Shirt: King Street Fashionista, Heels: Vagabond

In this set I wore a ruffled, long sleeved, white shirt (that I designed) under the little black dress and I bowed a ribbon under the collar. The result is a school uniform style and to enhance this effect I matched laced white socks to the black heels. I don't wear my glasses outside, only for learning, in the university and cinema, but I thought it suits to this set so well, that I put it on.

Ebben a szettben a kis fekete alá egy általam tervezett fodros fehér hosszú ujjú inget húztam és a gallér alá egy fekete szalagot kötöttem masniba. Így egy iskolai egyenruhás stílust kaptam, ennek a hatásnak a növelésére a fekete magassarkúmhoz egy fehér csipkés bokazoknit húztam. A szemüvegemet utcára nem szoktam hordani, csak az egyetemen, tanuláshoz és moziban, de stílusban illik ehhez a szetthez, ezért mégis felhúztam. 


Follow on Bloglovin

2014. január 22., szerda

Basic white

Few outfit ideas with the basic white top and shirt /Néhány outfit ötlet a basic fehér toppal és inggel
Follow on Bloglovin

2014. január 21., kedd

White dresses

White dresses are something that catches the eyes immediately and really make a statement. Here are three ideas to them.

A fehér ruhák azonnal odavonzzák a tekinteteket és igazán emlékezetes tud lenni. Itt van hozzá három példa.
In the first set I chose a sequined, sparkle white bodycon dress with classic shape. I accessorized it with nude glittered pumps, a nude clutch with white ribbons on it and bronze jewelries with colorful stones. 

Az első szettben egy flitteres, csillogó testhezálló fehér ruhát választottam, klasszikus szabással. Testszínű, csillogó magassarkúval, púderszínű clutch-val, amit fehér szalagot díszítenek és színes köves, bronz ékszerekkel díszítettem. 

In the second set I chose a white dress with black geometic print and classic cut, but not bodycon shape like the first one. I matched it with a white feminime cut blazer, a black handbag and nude heels with black details. For the accessories I used a black geometric statement necklace and white bangles. 

A második szettben egy fehér klasszikus szabású ruhát választottam, de nem testhezálló, mint az első, valamint ezen fekete geometrikus minta van. Hozzá egy fehér feminin szabású zakót, fekete kistáskát és testszínű magassarkút választottam, aminek az orra és a sarka is fekete. Kiegészítőknek egy nagy geometrikus formákból álló nyakláncot és több fehér karperecet használtam.

In the third set I didn't really chose a dress, I matched a white silk tank top with a white skirt that has a leather part on the waist and hip. I love the combination of soft silk and the harsh leather, especially in black and white. I added a black necklace, a cow printed bag and black pumps.

A harmadik szettben nem is igazán egy ruhát választottam, hanem egy selyem ujjatlan topot párosítottam egy fehér szoknyához, aminek a derék és csipő része bőrből van. Szeretem a lágy selyem és a durva bőr találkozását, főleg fekete-fehér színekben. A szetthez adtam még egy fekete nyakláncot, szarvasmarha mintás táskát és fekete magassarkút.

How I wear it:


1                                                       2

Follow on Bloglovin