Say Yes to adventures

március 15, 2017

Mondj Igent a kalandokra! Itt a tavasz és én úgy érzem magam, mint aki feléledt a téli álmából, tele vagyok ötletekkel, tervekkel, energiával és a vággyal, hogy csináljak mindent és bármit. Mikor lenne rá tökéletesebb alkalom, hogy alkossunk, hogy kimenjünk a szabadba, hogy programokat szervezzünk, hogy elmélyítsünk barátságokat, hogy világot lássunk és még hosszasan tudnám sorolni!? Ha alkalom adódik egy kalandra, utazásra vagy bármilyen lehetőségre, ahol élményeket és emlékeket szerezhetsz, gondolkodás nélkül mondj igent, mivel "az élet a komfortzónádon kívül kezdődik".
Egy energiával felspannolt naphoz tökéletesen illik egy sportosan sikkes outfit, mint ez. A kapucnis pulcsiruhák nagyon trendik idén tavasszal. Ruhaként szexibbek, mint a farmerral párosított rövid változatuk, de a laza hanyagsága mégis megmarad. Viselheted sportcipővel, comb-fölé-érő csizmával vagy rockos bakanccsal. Rétegzésre is tökéletes, ha maradnál a sportos vonalon, hordd szaggatott farmerrel, ha viszont nőies darabokkal mixelnéd, válassz hozzá tüll- vagy csipkeszoknyát. A tavaszi nagy kedvencek a neccharisnya és a fűző nagyon jól kiegészítik és ellensúlyozzák a darab sportosságát. Nekem ez a kedvencem.

Say Yes to adventures! Spring is here and I feel like I woke up from my winter dream and now I'm filled with ideas, plans, energy and the desire to do anything and everything. When else would be the perfect time to create things, to go out, to make programs, to deepen friendships, to see the world and I could go on forever!? If you get a chance to haven an adventure, travel or anything that brings you experience and memories, you should say yes without doubt, because "life begins at the end of your comfort zone".
For such an energetic day I would recommend you a sporty chic look, just like this one. The hoodied sweater dresses are really trendy right now. As a dress they are sexier than their shorter versions matched with jeans, but they still have the loose negligence vibe. You can wear them with sneakers, thigh-high boots or motoboots. They are good for layering as well, if you would like to stay by the sporty style add distressed jeans, but if you would like to mix them with feminine pieces, wear tulle or lace-skirts underneath. The springs two favorite accessories the fishnet and the corsets make a good match to the sweaterdress and counterweights the sportyness. This is my favorite.
Sweaterdress / Pulcsiruha - Romwe (here / itt)
Corset / Fűző - Bershka
Boots / Csizma - Humanic
Watch / Óra - Marc Jacobs

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest