Trouble

július 10, 2018


Most júniusban fordult elő először, hogy egy teljes hónapig nem posztoltam, még akkor is tudtam előre dolgozni és kicsi időt szakítani, amikor szakdolgozatot írtam, de most annyi minden jött közbe, hogy tényleg nem jutott rá időm és alkalmam. Nem csak a blog, de a blog facebook és instagram oldalakon is szinte teljesen inaktív voltam, néha insta storyban megosztottam, hogy éppen merre járok, de semmi több és őszintén szólva felüdülés volt. Olyan jól esett nem azzal foglalkozni, hogy mit, mikor és hogyan teszek ki. Egy hónap után azért már elkezdett hiányozni és sok ötletem van, amit szívesen megosztanék veletek a blogon, de majd kitudja, hogy ebből mennyi lesz megvalósítva. Nem szabadkozom többé, ha nincs poszt és nem szabályozom le magamat a tartalomgyártás szempontjából és mivel én nem ebből élek meg, úgy gondolom ez pont így van jól. 
Úgy érzem, hogy ez azért is van, mert pont az ellentétét érzem annak, mint amikor elindítottam a blogot... Abban az időben egy űrt próbáltam betölteni, kerestem a célom, a jövőképem és ezért belemerültem abba, amit mindig is szerettem és szenvedéllyel csináltam. Azóta megtaláltam az utam és egyenesen, határozottan haladok felé, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretem a divatot és a blogolást, csupán hátrébb sorolódott. 
Végül pedig beszélek egy kicsit az outfitről is, hiszen azért vagytok itt. Ez egy igazán bulis, csajos szett, ahol a rockos és az elegáns stílus tökéletes harmóniát alkot. Két oldalról is nézhetjük az összeállítást: hogy tegyünk egy rocker pólót elegánsabbá, illetve hogyan viseljünk egy csipke ceruza szoknyát lazábban. A vintage rocker pólók már néhány szezon óta előtérbe kerültek és farmerrel bármilyen partira tökéletesek, de egy elegáns ceruza szoknyával nem várt kombinációt kapunk, ami sokak meglepetésére nagyon jól működik. A csipke anyag csak még jobban növeli a kontrasztot. Húzhattam volna bőrdzsekit is, de a szakadt, flitterekkel díszített farmerdzseki még különlegesebbé teszi az összeállítást. Mivel a dzseki a rockos oldal felé viszi az egyensúlyt bakancs vagy bokacsizma helyett magassarkú papucsot viseltem.

This was the first time, when I haven't posted on the blog for an entire month. Even when I was writing my thesis, I could work ahead or make some time, but now there were so many things, that came together against blogging. Not only on the blog, but on the blog facebook and on instagram, I was almost inactive, I only uploaded a few insta stories about where I was at the time, but nothing more and honestly it was liberating It felt so good not caring about what, when and how do I post. After a month it started missing of course and I have a lot of ideas, what I would like to share with you here, but don't know how many of them will be acutally accomplished. I won't be apologizing anymore, if there is not post and I don't set rules about the amount of content and since I am not living out of it, I think this is how it should be. 
I think, that this is because right now I feel just the opposite of what I felt, when I started the blog... That time I was trying to fill the space, to find my purpose and vision for the future, so I dived deep into what I always loved and did with passion. Since then I found my path and I am heading straight towards. That doesn't mean that I love fashion and blogging any less, but it's not the first on my priority-list anymore.
Now let's talk about the outfit, because that's why you are here for. This is a cool party look, where rocky and elegant not only meet but make a perfect harmony. We could look at it in two ways: how to dress up a vintage rock tee or how to dress down a lace pencil skirt. The vintage rock tees are really fashionable a few seasons now, they are perfect for parties and festivals with denim, but we get an unexpected combination with an elegant pencil skirt and they totally work together. The contrast is even bigger when the material is lace. I could have wore it with leather jacket, but the distressed sequin embellished denim jacket takes the set to another level. Because the jacket enhances the rocker side of the look, instead of boots I added mules. 


"I don't go looking for trouble. Trouble usually finds me."

Top - H&M (hasonló / similar)
Szoknya / Skirt - H&M
Kabát / Jacket - SheIn (itt / here)
Cipő / Shoes - CCC
Sál / Scarf - Primark
Szájfény / Lipgloss - Oriflame The One Lip
Sensation Vinyl Tangerine Tango

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest