Merry & Bright

december 23, 2018


Az elmúlt években idén először, olyan szerencsésen alakult a vizsgaidőszakom, hogy az ünnepek alatt egyáltalán nem kell a tanulással foglalkozzak. Régebben még volt, hogy 22-én is vizsgáztam és már 27-én neki kellett állnom tanulni a következőre, sokszor a szilveszteremre is rányomta a bélyegét a közelgő vizsga. Idén pedig már egy héttel karácsony előtt nem volt más dolgom, mint készülődni, díszíteni, ajándékokat beszerezni és pihenni. A nagy karácsonyi készülődésben a blogról sem feledkeztem el és még sikerült a havas tájjal fotózni. Megszakad a szívem, hogy idén sem lesz fehér karácsonyunk, de legalább az ünnepi készülődést megszépítette a hó.
Egy majdnem teljesen fekete szettet viselek a nagy fehérségben. Az outfit alapja egy kis fekete ruha rózsahímzéssel, ami elsősorban inkább a hétköznapokban hordható, de tökéletes az ünnepekre is. Ezt egy fekete szövetkabáttal és magas-szárú csizmával párosítottam. Meleg rétegként belecsempésztem egy kis játékosságot a pöttyös harisnyával és a piros kockás sállal. A steppelt övtáska és a rózsaszín sapka pedig teljesen más stílust és ezzel komplexitást ad az összeállításnak. 
Ti mit szoktatok viselni az ünnepekkor? 

The first time after so many years my exam period is so easy, that I don't need to deal with exams at all for the whole holiday season. Earlier I had exams on the 22th and I already had to start learning for the next one on the 27th, usually the upcoming exams shadowed my New Years Eve as well. This year already a week before Christmas I had nothing else to do, but to prepare for the holidays, decorate, buy gifts and rest. In the big Christmas spirit I didn't forget about the blog and I got to shoot a look in the snow. It breaks my heart that we won't have a white christmas, but at least we had a few snowy days in the Advent time. 
I am wearing all black with a little pop of color. I am wearing a little black dress with rose embellishment, that can be worn in the everydays, but it's perfect for the holidays as well. I matched it with an elegant black wool coat and thight high boots. For warm layers and a little playful touch I added polka dot stockings and red plaid scarf. The quilted belt bag and pink beanie make the look more diverse. 
What do you usually wear on the holidays? 




























Ruha / Dress - SheIn (itt / here)
Shein kedvezmény / Shein discount code kings15
Kabát / Coat - Mango
Csizma / Boots - Humanic
Sapka / Hat - Cropp
Övtáska / Belt bag - Stradivarius

Boldog Karácsonyt kívánok Nektek tele szeretettel és vidámsággal! / I wish you all a very Merry Christmas filled with lots of love and happiness!

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest