Monthly Beauty #1

január 18, 2015I got my Marlon before Christmas (this is the reason of the festive package), but in these hectic days (holidays and exams) I didn't have time to write about it earlier. This is a 100% natural body scrub, which conjures the skin soft and it's good against cellulite, striae, eczema and acne. Since in the last time nothing helps on my eczema, I decided to try Marlon, with the hope it will help. The inspiring story of the Marlon's creating also made me believe in it, because Kata Gerő, the founder of Marlon, created it in her own kitchen, because she had enough of her skin problems and wanted something that actually helps.The mix is from brown sugar, sea salt, jojoba oil, orange oil and coffee. The expected impacts: removes dead skin cells, cleans pores and restores the skin's natural pH, stimulate blood circulation, metabolism, soothes the skin, intensely moisturizes it and helps eczema, cellulite.
The first thing that got me was the wonderful smell of coffee and fresh orange, invigorating and soothing at the same time, and it last for hours, I could smell it on my skin so long. Massaging my moist skin with the coarse grains, felt well. Then I let it on my skin for 5-10 minutes and then washed it off. After using it for the first time, the change was immediately noticeable and I just marveled how soft my skin was. I have eczema on my hand and the Marlon irritated it at the beginning a bit, but soon after, the stinging stopped and even a few hours after I washed off my skin it got unbelievably soft. The body scrub removed calluses and dead skin cells. For 3-4 days after the treatment the eczema affected area was calm, but unfortunately, after four days it got back again. However, after further regular use, I found that not only makes my skin silky soft, but it really helps and clears blemishes. Eczema has not yet "completely disappeared," but I strongly feel that Marlon helps.
After all, I can recommend the product to everyone, with problematic and non-problematic skin as well.

Még karácsony előtt érkezett meg a Marlonom (ezért az ünnepi csomagolás), de a nagy forgatagban (ünnepek és vizsgák) nem volt időm előbb írni róla. Tehát ez egy 100%-ban természetes alapanyagokból készült testradír, ami puhává varázsolja a bőrt és jó cellulit, stria, ekcéma vagy akné ellen. Mivel az utóbbi időben semmi sem segít az ekcémámon, úgy döntöttem kipróbálom a Marlont, hátha ezzel tényleg előrébb jutok. Ezen kívül számomra meggyőző volt Marlon létrejöttének inspiráló története, hogy megálmodója, Gerő Kata, fogta magát és azt mondta elege van a bőrproblémáiból és ő maga, a saját konyhájában fejlesztette ki a megoldást. Barnacukrot, tengeri sót, jojobaolajat, naracsolajat és kávét tartalmaz a keverék. A várt hatások: eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja a pórusokat, helyreállítja a bőr természetes pH-ját, serkenti a vérkeringést, anyagcserét, megnyugtatja a bőrt, intenzíven hidratál és segít az ekcémán, narancsbőrön.
Az első, ami megfogott az a csodás illata volt, a frissítő kávé és az üde narancs, egyszerre élénkítő és megnyugtató, nem utolsó sorban pedig a használat után még órákkal is érztem magamon. A nedves bőrömön körkörösen masszírozva a durva szemcséit, nagyon jól eső érzés volt. Ezután 5-10 percig magamon hagytam és csak utána mostam le. Már az első alkalom után, azonnal érezhető volt a változás és csak ámultam, hogy mennyire puha lett a bőröm. Az ekcémámat a legelején picit csípte, de nem sokkal később, már elmúlt a csípő érzés és miután lemostam még néhány óráig puha volt az érintett bőrfelületem, eltávolította a bőrkeményedéseket és az elhalt hámsejteket. Az azt követő 3-4 napon is még teljesen nyugodt volt az ekcémás terület, de sajnos 4 nap után újra visszatért. Viszont további, rendszeres használat után azt tapasztaltam, hogy nem csak selymesen puhává teszi a bőrömet, de tényleg segíti és eltűnteti a bőrhibákat. Az ekcémát egyelőre nem "tűntette el teljesen", de határozottan úgy érzem, hogy segít a Marlon. 
Egyértelműen csak ajánlani tudom a terméket mindenkinek, problémás és nem problémás bőrűeknek is. 

You Might Also Like

7 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest