Pupa and Oriflame Matte Liquid Lipsticks

április 18, 2016


I've been searching for the perfect matte lipsticks for a while now and after a lot of testing in stores and reading online tests, I decided to buy a liquid lipstick. At the end it turned into buying not only one, but two different kinds, so I decided to make a little comparison. I've read a lot of good critics on Pupa's liquid lipstick, so I chose that and right after I bought it, the Oriflame created a mousse lipstick, so I quickly purchased it too.

Már jó ideje keresem a tökéletes matt rúzst és végül sok boltos próbálgatás, illetve online tesztek olvasgatása után a folyékony rúzsok mellett döntöttem. Majd úgy alakult, hogy majdnem egyszerre két különbözőt is beszereztem, így gondoltam egy bejegyzés keretein belül össze is hasonlítom őket. A sok pozitív kritika után a Pupa egyértelmű választás volt, de megvártam vele a Glamour napokat és mivel pont abban az időben hozta piacra új termékét az Oriflame is, így azt is gyorsan beszereztem.

Pupa I'm Matt Lip Fluid
013 Salbe Brown
I searched for the perfect middle-dark brown lipcolor in every cosmetic store and when I found this one online I knew this is the one. After trying it out, I fell more in love with the color. One of the advantages of Pupa is the big color selection, there are light sophisticated shades and daring dark ones as well, in every color you like. The application is not difficult, but every dark color needs a little correction, but that is pretty hard, because it dries matte and colors the skin too quickly. It highlights the flaws and grooves on the lips, but if you exfoliate before applying and hydrate, then it covers nicely. It don't dries the lips or smears, doesn't has a gluey effect. It is really long-lasting, after many hours it fades away lightly and unitely. If you apply another layer on it, the previous layer won't get off, they just melt together prettily. 

A drogériákban található összes márkánál kerestem a tökéletes közepes barna árnyalatot és mikor megláttam online, tudtam, hogy ő lesz a tökéletes. Kipróbálás után még inkább szerelmes lettem a színbe. A Pupa egyik nagy előnye a hatalmas színválaszték, hiszen van közte teljesen visszafogott halvány és egészen merész sötét is, és minden színben. Ugyan nem nehéz a felvitele, de szinte minden erősebb színnél jól jön egy kis igazítás, korrigálás, ami sajnos nagyon nehézkes, mert annyira hamar színezi be a bőrt és nagyon gyorsan szárad mattra. Kiemeli a barázdákat, de ha előtte leradírozzuk a szánkat és megfelelően hidratáljuk, akkor szépen fed. Nem szárítja az ajkakat, nincs utána ragacsos érzés és nem kenődik. Nagyon tartós és több óra elteltével is egységesen halványul el. Ha új réteget viszünk fel, nem jön le az előző, szépen beleolvad.


Oriflame The One Lip Sensation Matte Mousse
Satin Rose
As an Oriflame consultant I could get it with the earlier order, to try it out and to show it to the customers and you, but from the new catalogue you can buy them too. We can choose from 10 colors, there is a middle-shade nude and this one is the second lightest, but they have more shades of pink, red and purple as well. This color is pretty cheerful, girly and vivid enough, but not too much. Thanks to its mousse consistency it's so easy to apply or even to correct it. It dries completely matte, without highlighting the flaws of the lips. There is no drying or sticky feeling, wearing it is really light and fine. It holds the color pretty long, many hours and after eating, it fades unified. Applying another layer is not a problem.

Mint szépségtanácsadó már a korábbi rendelés során be tudtam szerezni, hogy kipróbálhassam és megmutathassam a vásárlóknak és nektek, de az új katalógusból már ti is megvásárolhatjátok. 10 szín közül választhatunk, van egy közepes nude, ez a rózsaszín számít a második leghalványabb színnek, pinkből, pirosból és lilából is van több, élénk árnyalat. Igazán vidám, csajos, kellően élénk szín, de mégsem túlzó. A habos állagának köszönhetően nagyon könnyű felvinni és akár korrigálni is. Teljesen mattra szárad, anélkül, hogy beleülne a barázdákba. Nincs szárító vagy ragacsos érzés, nagyon kellemes, könnyű a viselete. Hosszú ideig tartja a színét és nem kenődik, több óra és étkezés után egységesen kopik. Az újabb réteg felvitele sem okoz problémát. 


Overall I like the Oriflame's product more, because its application is more comfortable and wearing it is more natural. Plus point is that I can purchuase it more easily (and is also cheaper). Both of them was really missing from my lipstick collection and I'm pretty sure, that I'll wear them a lot. If you're having the same dilemma I had, I hope, I could help you.

Összességében nálam az Oriflame nyert, mert kényelmesebb a felvitele és természetesebb érzés a viselése. Plusz pont hogy számomra könnyebb a beszerzése is (és nem mellesleg az ára is kedvezőbb). Mindkettő már nagyon hiányzott a rúzs kollekciómból és biztos vagyok benne, hogy sokat fogom viselni őket. Ha ti is ilyen dilemmában vagyok, mint én voltam, remélem tudtam segíteni.

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest