Dance with the devil

április 01, 2016

The key to one-colored sets is to use different materials, like an airy, muslin top, a faux leather skirt and lace-net stocking. Another trick is to add a pop of vivid color with the accessories, like the turqouise clutch and colorful necklace. 
Since I've cut off my hair, I'm longing for fancy braids, but luckily we can create something pretty with short hair as well, just like this cool hair-do. These are really trendy right now, so feel free to experiment, they make any look more spectacular, they can be good for everydays, parties and elegant events too.

Az egyszínű szettek kulcsa, hogy eltérő anyagokat használjunk, mint egy könnyed muszlin felső, egy sliccelt műbőrszoknya és csipkés neccharisnya. A másik trükk, amit szinte mindig alkalmazok egy egyszínű összeállításnál, főleg ha az fekete, hogy a kiegészítőkkel belecsempészek egy-egy feltűnő színt, ahogy most is tettem a türkizkék clutch-csal és a színes nyaklánccal. 
Mióta levágattam a hajam, azóta hiányoznak a különleges fonások, de azért szerencsére a rövid hajból is lehet szépeket alkotni, mint például ez a mostani vagány frizura. Az ilyenek most nagyon divatosak, úgyhogy bátran próbálkozzatok, mert bármilyen szettet feldobnak hétköznapokon, bulikban és elegáns eseményeken is egyaránt megállják a helyüket.
"I didn't have plan to go out,
but my hair looked too anazing to stay in."

"Nem terveztem, hogy kimozdulok,
de a hajam túl király volt ahhoz, hogy otthon maradjak."
Top - New look
Leather skirt / Bőrszoknya - Vero Moda
Clutch - Anna Amélie
Stocking / Harisnya - Calzedonia
Heels / Magassarkú - Zara
Necklace / Nyaklánc - Stradivarius

You Might Also Like

3 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest