Lush life

június 03, 2016

It is such a liberating feeling, when you conquer a hard and big difficulty, that you were preparing for with fear for a long time. This barrier made me only one step away to one of my next goals and what's going to be afterwards is a mistery, but I can't wait for it.
Happily I could work forward as much, that you always had something on the blog, but it was such a long time since we shooted an outfit and I missed it so much. In this time I got so many inspiration and ideas, that I can't wait to establish. I can take it up totally only in july, but I can promise you in advance, that there will be big changes. Until then I will make new entires more frequently.
In this set I brought you two summer trends. One of them is the lace-up, which I already showed you. You can find it in tops, dresses or shoes, if you don't have one yet, you should purchuase it, because it's one of the hottest trends of the summer. The other trend I like pretty much, are the patch embellishments on denim. This way we can wear our favorite childhood trend as adults freely and even be on trend. I like this cool, childish vibe of the outfit, that I enhanced with the pink sneakers, colorful bracelets, pom-pom and braids.

Olyan felszabadító az az érzés, mikor legyőzöl egy nagy és nehéz akadályt, amire már hosszú ideje félelemmel telve készültél. Ez az akadály után, már csak egy karnyújtásra vagyok az egyik következő célomtól és hogy mi lesz utána, azt még nem tudom, de már izgatottan várom. 
Szerencsére sikerült úgy előredolgoznom, hogy ti ne nagyon maradjatok bejegyzések nélkül, de már nagyon rég fotóztunk és már felettébb hiányzott. Ez idő alatt teljesen feltöltődtem inspirációval és sok ötletem, tervem van, amit alig várok, hogy végre megvalósítsak. Júliustól tudok majd csak igazán belelendülni, de előre megígérem, hogy nagy változásokat hozok majd. Addig is pedig újra gyakrabban érkeznek majd a bejegyzések.
Ebben a szettben két nyári trendet is hoztam nektek. A fűzős darabokról már beszéltem nektek. Sokféle verzióban találhatjátok meg, legyen az felső, szandál vagy bármilyen  ruhadarab, ezért ha még nem tettétek, szerezzetek be egyet, mert a nyár abszolút sláger darabjai. A másik trend, amit én nagyon szeretek, az a farmerok kidíszítése színes foltokkal. Így az egyik kedvenc gyerekkori trendünket nem csak hogy nyugodtan hordhatjuk felnőtt fejjel, de még divatosabbak is leszünk vele. Nagyon tetszik a gyerekesen könnyed, laza hatása a szettnek, amit fokoztam a rózsaszín dorkóval, a színes karkötőkkel, pom-pommal és a fonatokkal.
Lace-up top / Fűzős felső - H&M
Jeans / Farmer - Mustang + DIY
Patches / Foltok - Stradivarius
Shoes / Cipő - Pepe Jeans
Bag / Táska - Guess
Pom-pom - Primark
Lipstick / Rúzs - Oriflame The One Lip Sensation Matte Satin Rose

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest