Last minute costume ideas

október 25, 2016


Itt a Halloween és kár lenne kimaradni a beöltözős bulikból, ezért hoztam nektek néhány olyan jelmez ötletet, amit mindenféle jelmez vásárlása nélkül meg tudtok oldani a szekrényetekben már amúgy is meglévő ruhákból. 
A Pin Up Girl jelmezhez szükséged lesz egy kockás ingre, magasderekú rövid vagy hosszú nadrágra, egy kendőre, magassarkúra, piros rúzsra és fekete szemhéjtusra. Az ingnek tűrd fel mindkét ujját hanyagul és a derekadon kösd meg. A homlokodnál lévő nagyobb részt vagy a frufrudat tupírozd fel és a többi részét a hajadnak hullámosítsd be vagy kösd kusza kontyba, végül a kendőd kösd meg úgy, ahogy a képen látod. A sminknél a tusvonal minél vastagabb és hosszabb, annál jobb. Tegyél fel élénk piros rúzst és emeld ki a szemöldököd, akár erőteljesebben is, mint ahogy én tettem. A szettet leopárd mintás táskával viselném, mert a minták keveredése még izgalmasabbá teszi az összeállítást. Ráadásnak elővettem néhány régi ragasztható tetkót és azzal tettem teljessé a "jelmezemet". 

Halloween is here and it would be a shame to miss this chance to dress up. I've brought you a few costume ideas, that don't need any more purchases, you can do them with clothes you already own.
To the Pin Up Girl costume you will need a tartan or checkered shirt, high waisted short or pants, a bandana, red lipstick and black eyeliner. Roll both sleeves of the shirt and knot it in front. Firstly backcomb your bangs or a bigger part on your forehead, then curl the rest of your hair or put it in a messy bun and then apply the bandana as seen on the photos.  By the make up, the longer and thicker the line is, the better, besides that, put on a vivid red lipstick and make your eyebrows a little darker, which I forgot as you can see. I added a leopard printed clutch because the mixed prints make the outfit more exciting. I finished my look with some fun fake tattoos.
A másik legegyszerűbb last-minute jelmez Sandy a Greaseből. Amik kellenek hozzá az egy ejtett-vállú fekete top, egy öv, fekete bőrnadrág vagy bőrhatású leggings, fekete bőrdzseki, piros magassarkú, bár ha ez nincs, fekete is megteszi. Befejezésül göndörítsd be a hajadat, amennyire csak tudod, a szemedet sminkeld ki fekete füstösre és a szádra vörös rúzs kerüljön.

One of the easiest last-minute costumes is Sandy from Grease. What you will need are an off-shoulder black top, black belt, black leather pants or leggings, black leather jacket and red high heels, but if you don't have it, black will be fine too. For the whole look curl up your hair as big as possible and do a black smokey make up with red lips.


További könnyen megvalósítható jelmezek: Dr. Szöszi, amihez csak szőke haj és csupa pasztell rózsaszín ruha kell, ha viszont hosszú sötét hajad van, akkor könnyen lehetsz Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelből egy kis fekete ruhával és gyöngyökkel vagy Wednesday Adams, amihez szintén fekete ruha, alá fehér ing és két fonat a hajadba. Pocahontas jelmezét is könnyű összetenni a legújabb trendekből, ez egy teljesen nude look, ha van barna rojtos vagy hasított bőr szoknyád és színben passzoló barna topod, még jobb ha crop top, már készen is vagy. A barátnőm például egy darab fekete esernyőből készített magának denevér jelmezt, tehát ha jó a sminktudásotok és nagy a kreativitásotok, akkor határ a csillagos ég.

Other easy costumes are the followings: Elle from Legally Blonde, to that you need blonde hair and all pink outfit, but if you have dark hair you can easily be Audrey Hepburn from Breakfast at Tiffany's with a classy little black dress and pearls or Wednesday Adams with also a little black dress, with shirt underneath and two braids. Pocahontas's look can be easily put together from the latest trend, an all nude look with suede of fring skirt and crop top. My friend for example made a bat costume from a black umbrella, so if you have good make-up skills and a lot of creativity, the sky is the limit.


Remélem az útmutatóm a hasznotokra válik és könnyebben választotok idén Halloweenra jelmezt. Jó szórakozást!

I hope this guide will help you to choose your Halloween costume. Have a lot of fun!

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest