IsaDora Eyeshadow Palette

december 15, 2016

Ebben a bejegyzésben a nude sminkek szerelmeseinek kedveskedek. Már egy ideje nézegetem a nude szemhéjárnyaló palettákat és kerestem a számomra tökéleteset. Ami az egyik fő kritériumom volt és ugyanakkor ami leginkább megnehezítette a választást, hogy csak matt színeket tartalmazó palettát szerettem volna. Sok különféle csillogó és fényes színem van, amelyek tökéletesek alkalmakra, de nagyon hiányoztak a készletemből azok a színek, amelyekkel természetes és modern mindennapi sminket lehet készíteni. Végül sikerült megtalálnom az IsaDora 5 színből álló palettáit, amiből több színösszeállítás is van, de a 50 Matte Chocolate színei tökéletesen megfelelnek az elképzeléseimnek. Na, de nézzük mit tud a kicsike!

This post is made for the nude makeup-lovers. I was looking for nude eyeshadow palettes for a while now and searching for the right one. I wanted it to be only matte shades, which made the search quite harder. I have many different colored shiny and sparkly eyeshadows, but I felt the lack of nude matte shades, which I can you achieve a really natural and modern everyday makeup. Finally, I found the IsaDora eyeshadow palettes with five colors, that has more variations, but the 50 Matte Chocolate palettes colors are exactly what I imagined. So let's see what she can!
A palettának elegáns, kemény fedeles külseje van, ami strapabíróvá teszi. A színek kívülről csak picit látszanak, de ezt elnézzük a tükör beépítése miatt. Nem feltétlen szükséges tükör a palettába, de praktikus, ha magunkkal akarjuk vinni, ha úton vagyunk. Pont ehhez teszi alkalmassá a kétvégű szivacsos applikátor és ecset. Előbbit sokan nem szeretik és ha nálam van az ecsetkészletem én sem azt használom, de amikor nem vagyok otthon, akkor mindkét vége tökéletesen alkalmazható, kipróbáltam. Már most biztos vagyok benne, hogy sokat fogom használni és magammal vinni.

The palette has an elegant, hard cover, which makes it shockproof. When it's closed, the colors can be seen only a little, but it's excused due to the incorporation of the mirror. The mirror is not really required in the palette, but it's useful if you're on the go. The double-ended sponge applicator and brush makes it on-the-go appropriate too. Many people don't like the applicators, but when you don't have all of your brushes with you, they are fine, I've tried this one. I am sure, that I will take the palette with me and use it a lot.
A színek egyszerűen csodásak: mattak, jól pigmentáltak, finom por állagúak, amitől igaz porol egy kicsit, de nagyon szépen lehet el - illetve összedolgozni, építeni.  A színeknél balról jobbra haladok. Az első egy nagyon világos vajszín, ami nekem sajnos túlságosan hasonlít a bőrszínemhez, így a swatchon is alig látszik, de talán majd nyáron jobban tudok vele dolgozni. Viszont úgy gondolom, hogy barnább bőrüknek nagyon szép alap lehet, ami a szemzugban használva szépen kiemeli és nagyítja a szemeket. A második szín egy világos, hideg, cappucino szín. Tökéletes alap, nagyon természetes hatást kelt. A harmadik szín egy közepesen sötét, hideg, kakaó szín, ami szintén tökéletes alapul szolgál, ha feltűnőbb, mégis természetes alapot szeretnénk. Úgy gondolom, hogy ezt a két színt sokat fogom csak magukban a teljes szemhéjon hordani, egy kis fekete szemceruzával kiegészítve. A negyedik szín egy meleg karamell, változatosan használható, lehet világosabb vagy sötétebb, attól függően, hogy mennyire építjük. Az utolsó, ötödik szín egy sötét. hideg csokoládé, ami nem csak az árnyaláshoz tökéletes, de a szemöldökre is. 

The colors are simply amazing, all matte and great pigmented. They have fine powder consistency, which makes them a bit duster, but you can work with them so good, you can easily build the shades and blend them too. I will talk about the colors from the left to the right. The first one is a really light cream color, that unfortunately, for me looks too much like the color of my skin, so you can hardly see on the swatch, but maybe in the summer I can work with it better. However, I think that for those who has darker skin, it can be a very pretty basic shade, using in the corner of the eye, to enlarge the eyes beautifully. The second color is a light, cold, cappuccino color. It's perfect for base, because it has a very natural effect. The third color is a medium-dark, cold, cocoa color, which also serves as the perfect base if you would like a noticeable, but natural basis. I think that I will use these two colors a lot on the entire eyelid, completing with a little black eyeliner. The fourth color is a warm caramel shade, it can be used variously, it may be lighter or darker, depending on how we build it. The fifth and final is a dark, cold chocolate color, that is perfect for shadows, in the outer corner of the eye and even for the eyebrows.
A paletta egyaránt tökéletes visszafogott, nappali és erős, bulis, éjszakai sminkek készítésére. Csak a paletta színeit használva, megannyi variáció közül, két sminket készítettem, hogy még jobban be tudjam mutatni nektek a színeket. 
Az első, nappali sminkhez az első színt használtam a szemzugba, alapnak a második színt és árnyalásra a negyedik színt.
A második, éjszakai sminkhez nagyon keveset tettem a szemzugba a második színből, alapnak a harmadik színt és árnyalásra, illetve szemöldökre az ötödik színt használtam.

This palette is perfect for low-key, daytime, everyday make-ups and dark, party make-ups as well. Using only this palette I made you two different make-ups, from many variations, to show you the colors more well. 
The first one is a daytime make-up, where I used the first shade in the inner corner of my eye, the second as a base and the fourth for shadowing.
The seconde one is a nighttime make-up, where I used a very little amount of the second shade in the inner corner of my eyes, the third as the base and the fifth to shadowing and to my eyebrows.

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest