Winter Sale Wishlist

január 23, 2017

A nagy téli leárazások közepette hoztam nektek egy olyan lehetőséget, amivel úgy vásárolhattok kedvezményesen, hogy még fel sem kell kelnetek a kanapéról. Nem hiszem, hogy nagyon be kell mutatnom nektek a SheIn webshopot, de azért mégis mesélek róla pár szót. Ez egy online shop, ahol mindenki megtalálhatja a saját stílusát; a basic daraboktól kezdve, az elegáns, alkalmi ruhákon át, a legújabb trendeknek megfelelően minden megtalálható. Itt és itt szuper kedvezményes darabokra lelhettek. 
Hogy megkönnyítsem a helyzeteteket, összeállítottam egy listát a kedvenceimből és néhány inspirációs outfitet mutatok be ezekkel.
Kellemes csemegézést és jó shoppingolást!


In the middle of the big winter sales, I have brought you a nice opportunity, so you can shop and spare without even standing up from the couch. I don't think that I need to introduce SheIn to anyone, but I would like to say some things about their webshop anyway. This is an online shop, where everyone can find their own style; you can find everything from the elegant dresses, to basic pieces and all of the latest trends. Here and here you can find great pieces in sale and good prices. 
To make your choice easier, I collected you some of my favorites and made inspirational outfits with them.
Have a nice time looking around and shopping!

Csillogó részletek / Silver Linings
Ruha / Dress -- Bomber -- Öv / Belt -- Cipő / Shoes

A vékonypántos, egyszerű ruhák és a bomber dzsekik a mostani divat kulcsdarabjai és nagyon jól kombinálhatóak. A magas platformos cipők nagyon trendik lesznek tavasszal és egy ilyen feltűnő darab, bármilyen szettet feldob.

The slip dresses and the bomber jackets are key pieces of the latest fashion and the are so easy to match. The high platformed shoes are going to be a great hit in the spring and with an extraordinary piece like this, you can spice up any look.

Ballerina
A ballerina trend most nagyon divatos. A klasszikus ruhát sok különböző eseményre viselheted, de ebben az esetben adj még hozzá egy balerina cipőt és egy kabátot, a szett tökéletes a rétegezéshez.

The ballerina trend is really strong now. The classic dress can be worn for so many occasions, but in this case add some ballet flats and a coat, this set is perfect for layering.

Kényelmes és vagány / Comfy and Cool
A kényelmes (melegítő) pulcsik nagyon el fognak terjedni tavasszal és ez a hosszított ruha forma csinosabbá teszi, pontosabban nem kelti azt a hatást, mintha otthoni ruhában lennél. A grunge stílusért viseld csatos bakanccsal és necc harisnyával.

These comfortable hoodie sweatshirts are a huge trend right now and this oversized dress version doesn't make it feel like you're heading to the gym. For the grunge style wear it with buckled leather shoes and fishnets.

Nyár a télben / Summer in winter
Blézer / Blazer -- Póló / T-shirt -- Farmer / Jeans -- Papucs / Slippers
Ó, ebben a téli hidegben, mennyire várjuk már a nyarat. Ehhez az érzéshez tökéletesen passzol a bohó, színes bojtokkal díszített blézer, egy vicces ananász mintás póló, a nagy kedvencem, a szaggatott skinny boyfriend farmer és a streetstyle bloggerek nagy kedvence, a szőrmével díszített, bőr papucs.

Oh, how much we long for summer, in this cold winter. For this feeling, this outfit fits perfectly: a little bit bohemian, colorful pom-pom embellished blazer, a funny, ananas printed t-shirt, my big favorite, distressed skinny boyfriend jeans and the streetstyle bloggers favorite piece, this fur detailed leather slipper.

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest