Spring Lip favorites

május 14, 2017


Ahogy ígértem Nektek, elhoztam a kedvenc rúzsaimat és plusz két terméket, ami biztosan sokak érdeklődését felkelti majd. 

As I promised, I collected my favorite lip products, mainly lipsticks, but also two products with special effects. I hope they will get your interest.


NYX Lip Lingerie - Corset & Embellishment
Mióta megnyitott Magyarországon az első NYX üzlet, azóta szemeztem a folyékony rúzsaikkal, de sohasem volt időm arra, hogy hosszasan nézelődjek és válogassak az üzletben. Majd utánaolvasgatás és swatchok (termékteszt  a karon) nézegetése után konkrét tervvel érkeztem az üzletbe, de végül az egy kinézett szín mellett egy másikkal együtt tértem haza. Télen vettem őket és azóta ezeket hordom a legtöbbet.
Extrém tartós (véégre), evést-ivást könnyedén bírja, nem igényel figyelmet vagy igazítást, nem csúszik el vagy maszatolódik, sok idő után enyhén, nem látványosan kopik. Lágy formulája van és az applikátor tökéletes, így hihetetlenül könnyű a precíz felvitel. Teljesen mattra szárad, mégsem szárítja az ajkakat, bár én felvitel előtt mindig használok ajakápolót. Tehát én így képzelem el a tökéletes folyékony matt rúzst, hatalmas a szerelem.
A Corset árnyalat az igazi nude szín az én bőrszínemhez, nem túl sötét, nem túl világos, nem hivalkodó, pont kellően emeli ki az ajkaimat. Tökéletes füstös sminkekhez vagy amikor nem szeretnél színt vinni az ajkaidra. Lásd itt
Az Embellishment árnyalatot nem viseltem még úgy, hogy ne dicsérték volna meg. Lilás, hideg-tónusú nude, ami abszolút figyelemfelkeltő, egyaránt jól mutat füstös és visszafogott szemsminkkel is. Lásd itt és itt

I was eyeing with the NYX liquid lipsticks since the first shop opened in Hungary, but I never had enough time to look around and try them. After looking through swatches (product test on someone's arm) and reviews on the internet, I had a specific list, what I would like to buy. But I didn't left with only the color I choose before, but also with another one. I have bought them in winter and I wear them most frequently since. 
Finally something, that is super long-lasting, they sustain eating and drinking easily, doesn't need any attention or corrections, doesn't slips or smudge, after many time it fades away lightly, evenly. It has light consistency and the applicator is perfect, so the precise application is easy. It dries completely matte and doesn't dries the lips, although I usually use lipbalm before applying any matte lipstick. So basically, this is how I imagined the perfect matte liquid lipstick, I'm completely in love.
The shade Corset is the perfect nude to my skintone, not too dark, not too light, nor ostentatious, just highlights my lips the right way. It is perfect to dark smokey eyes or in cases when you don't want to put any color on your lips. See it here
Every time I put on the shade Embellishment, I get a lot of compliment. It's a purpleish, cold toned nude, that is eye-catching. It looks good with smokey and low-key make-up as well. See it here and here


Mac Nutcracker Sweet - Saucy Little Darling
Egyszerűen imádom, az egyik kedvencem ez a limitált szériás élénk, korallos, középrózsaszín rúzs. Krémes finise van, mégsem maszatolódik, a krémes formulához képest nagyon tartós, de persze evésre kopik, azonban azt is lágyan, egyenletesen, utána pedig gond nélkül ki lehet javítani egy plusz réteggel. Szuper pigmentált, egy rétegben is csodásan fed és hozza a kívánt színt. Teljesen el lehet feledkezni a viseléséről, annyira kényelmes. Az illatáért teljesen odavagyok, mint az összes többi Mac kozmetikuméért. Ez az árnyalat teljességgel én vagyok és szerintem minden évszakhoz passzol. Sajnos, ha jól értesültem ez az árnyalat már nem kapható. A többi Nutcracker Sweet árnyalat is nagyon szép, de matt vagy magasfényű finissel. Az ún. Amplified Cream, vagyis krémes finist teljességgel ajánlani tudom és a Mac-nél megannyi árnyalat közül válogathatsz ebben a formulában. Az ikonikus Mac rúzsok összesen 9 különböző finissel és több száz árnyalatban kaphatóak. Lásd itt

I love this limited edition lipstick so much, this vivid, corallish pink is one of my absolute favorites. It is an amplified créme and doesn't smudge, from a creamy formula it's pretty long-lasting, but it does fade after eating, but evenly and after that you can just easily add another layer. It's super pigmented, you get the required color and coverage in only one layer. It's easy to forget about wearing a lipstick, because it's so comfortable. Just like by any other Mac cosmetics, I'm in love with their scent. This shade is so me and for me it suits to every season. Unfortunately I saw that this specific lipstick is not available anymore. The other Nutcrucker Sweet shades are also really pretty, but with matte and high-shine finish. I absolutely recommend the Amplified Cream finish and by Mac you can choose from many colors with it. The iconic Mac lipsticks have 9 different finishes and more than hundred shades. See mine here


Mac Versicolour Satin - Let's Stay Together
Ez egy folyékony ajakszín, ami a szájfény és a rúzs különleges fúziója. Nagyon könnyű felvinni, szaténos finisű. Kényelmes és hosszan tartó viselet. A szín erősségét te határozod meg a felvitelkor, attól függően, hogy kevesebbet vagy többet teszel fel belőle. Egészen világos, rózsás fényt ad az ajkaidnak, ha kevés anyagot viszel fel és eloszlatod (ami könnyebb, mint ahogy elképzeled). Több rétegben vidd fel, ha erős, élénk pink színt szeretnél, de így is könnyed érzete van, nem csomósodik össze. Bőrápoló olajokat tartalmaz, ezzel nem csak szebbé teszi, de ápolja is az ajkakat. Ráadásul optikailag nagyítja az ajkakat. A termék 16 árnyalatban érhető el, a halvány nudetól a sötét árnyalatokig. 

This is a liquid lipcolor, that is a unique fusion of a lipgloss and a lipstick. It's really easy to apply and has satin finish. It's really long-lasting and comfortable to wear. You can define the shade of the color by the way of applying.  If you would like to have a light, rosy shine, just put a little bit of the liquid on your lips and dissolve it on the entire lips (dissolving it is easier than you might think). If you put it on in more layers, you can get a vivid, strong shade of pink, but it still has a light feeling, doesn't get knotty or sticky. It contains skin-nourishing oils, so it makes your lips not only look nice, but also better. It even makes the lips look fuller. This specific lipcolor is available in 16 different colors, from light nude to dark colors. 
Andi a Versicolor Satin Let's Stay Toetherét viseli, én pedig a Nutcracker Sweet Saucy Little Darling árnyalatát
Andi is wearing Versicolor Satin Let's Stay Together and I'm wearing Nutcracker Sweet Saucy Little Darling


Maybelline Color Sensational Creamy Matte - Midnight Merlot & Siren in Scarlet
Itt sem véletlen, hogy nem csak egy színt mutatok be ugyanabból a termékcsaládból. Ha találok valamit, ami bevált nekem, akkor ahhoz ragaszkodom és nem látom értelmét annak, hogy másikat keressek a helyére. Így voltam a matt rúzsokkal is. Először a tökéletes mély bordó matt rúzst kerestem és hosszas internetes keresgélés után döntöttem a Maybelline krémes matt Midnight Merlot-ja mellett. Majd annyira megszerettem, hogy mikor a tökéletes matt klasszikus piros rúzst kerestem, akkor egyértelmű döntés volt a Siren in Scarlet. A termékcsalád csodálatos színeket vonultat fel, úgyhogy ha van egy elképzelésed, pláne ha klasszikus színárnyalatot keresel, köztük biztosan megtalálod. Krémes érzete van, de teljesen matt a finise. Nem szárít, kellemes a viselete és tartós. Jól pigmentált, de tökéletesség elérése kedvéért én nem csak egy réteget szoktam felkenni, főleg a Midnight Merlotból. 
Midnight Melot lásd itt és itt
Siren in Scarlet lásd itt

It's not a coincidence, that again, I am showing you two different colors from the same product family. If I find something, that works for me, than I will stick to it and don't see the point of looking for different. This was the case with matte lipsticks as well. Firstly I was searching for a bold and dark burgundy color and after many searching on the internet (again) I decided to go for the Midnight Merlot Creamy Matte by Maybelline. Which I love so much, that when I was searching for the perfect matte classic red, the Siren in Scarlet was an obvious choice. This product family has so many amazing and classic colors, so if you're looking for something specific or classy, I'm sure you're going to find it here. It has creamy consistent, but has completely matte finish. Doesn't dries your lips, it's comfortable and long-lasting. Well pigmented, but for the perfect look, I usually put on more than one layer, especially the Midnight Merlot needs it.
See the Midnight Merlot here and here
See the Siren in Scarlet here 


Oriflame Plumping Lip Balm / dúsító ajakápoló
5 perc után / 5 minutes later

10-15 perccel később / 10-15 minutes later
Minél dúsabb az ajkuk, annál szebb, nem? Aki viszont nem a plasztikai sebészt választja, sokszor elvetemült és veszélyes házi praktikákkal próbálja elérni a kívánt Kylie Jenner ajkakat. Szerencsére az Oriflame megalkotta az egyszerű és nagyszerű, ugyanakkor biztonságos megoldást a problémánkra. Az ajakbalzsam két részből tevődik össze, a belső rész hidratál és fokozza a bőr tömörségét, a külső rész pedig fokozza a vérkeringést, ezzel teltebbnek hatnak az ajkaink. Csomagolása praktikus, nagyon szép fényt és mentolos ízt ad az ajkaknak. Felvitel után kissé bizsergető érzést tapasztalunk. Szerencsére nekem amúgy is dús ajkaim vannak, de ahogy láthatjátok a második képen, igazán látványos az ajakbalzsam hatása. Én szívesen viselem rúzsok alatt hidratálás és dúsítás céljából, de önmagában is a szép fénye miatt.

The fuller the lips, the better, right? But there are many girls, who try different crazy and dangerous home methods to achieve the desired Kylie Jenner lips. Luckily, Oriflame created an easy and great, but also safe way to get fuller lips, without heading to the plastic surgent. This lip balm has two different sections, the inner side hidrates and inhances the density of the skin, the outer side boosts the circulation of the blood. The package is practical and the balm gives a pretty shine to the lips and mint taste. After applying you get a tingling feeling, Lucky me, I have fuller lips in general, but a little boost never hurts and you can see on the second photos, how effective the balm is. I like to wear it under lipsticks for hidratation and plumping, but it looks nice by itself as well.


Lush Popcorn lip scrub / ajakradír
Nagyon jó hasznát veszem az ajakradírnak, főleg télen, mikor könnyen kicserepesedik az ajkam, de matt rúzsok felvitele előtt gyakran használom most is. Sokan egyszerűen elkészítik otthon az ajakradírt, de nekem nem igazán jött össze, így beszereztem ezt a popcorn ízűt a Lush-tól, aminek az íze és illata isteni, mondhatni zabálnivaló. Igazából szépen teszi a dolgát, kis vízzel lágyítva felviszek egy keveset az ajkaimra és addig dörzsölgetem, míg eltávolítja a kiszáradt bőrt. Az ajkaim puhák, simák és jó ízűek lesznek tőle és emellett valamennyire dúsabbnak tűnnek tőle, mert a radírozással felpezsdítjük a vérkeringését. Első pillantásra az ára túlzásnak tűnhet, de már több hónapja használom és még mindig tele van a tégely, mintha nem is használtam volna, annyira kis mennyiség elegendő egy alkalomra.

I got good use of this lip scrub, especially in winter, when my lips get chapped, but I often use it before putting on matte lipsticks. Many people make lip scrubs at home, but it didn't work out for me, so I purchuased a popcorn tasted one from Lush. It has amazing smell and taste, you simply want to eat it. It does it's job as it should, I put a little bit on my lips with some water and srcub, until all of the dry skin is removed. It makes my lips soft, smooth and tasty, and also fuller, with boosting it's blood circulation. At one time you only need just a little amount, so the package is still full, even though I use it for almost a half year.

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest