The hottest swimwear this summer

május 26, 2017


Ahogy nemrég olvashattátok a nyári bakancslistámban, tervben van egy új fürdőruha beszerzése. Minden nyár elején venni szoktam egy új bikinit vagy fürdőruhát, nem mintha nem lenne így is sok a szekrényemben, de egyszerűen nem tudok ellenállni a jobbnál jobb új daraboknak. Összegyűjtöttem most nektek a kedvenceimet az idei fürdőruha trendekből és még néhány ruhát, amit a parton viselhettek a bikini felett. (A termékekhez tartozó linkeket a képek alatt a számokra kattintva találjátok.)

As I mentioned in my summer bucket list, I am planning on buying new swimwear. Every beginning of summer I purchase a new bikini or swimsuit, not because I don't have already too many, but because I can't resist to the pretty new pieces. I collected for you the hottest new swimwear trends and some other clothing to wear on the beach above the bikinis. (You can find the links to each piece under the photos, by clicking on the numbers.)

1 / 2 / 3 / 4
A retro stílus még mindig erősen uralja a strandokat. Ide tartoznak a már néhány szezon óta egyre csak erősödő magas-derekú bikini alsók és az egyberészes fürdőruhák. Utóbbinál a különleges kivágások és az élénk minták vagy minták keverése a különösen trendi. Az egyik legnagyobb trend idén a fodros, ejtett váll.

The retro style is still ruling the swimwear trends. Especially the high-waisted bottoms and the one-pieces. By the swimsuits the most trendy ones are the unique cut-outs, the bright prints or mixed prints. One of the biggest trends on the beach are the off-shoulder tops. 

1 / 2 / 3 / 4
Az én személyes nagy kedvenceim a pálmafa mintás darabok, így az egyberészes fürdőruhát már meg is rendeltem, annyira beleszerettem. A bikini 2 az 1-ben ugyanis kifordítható és ha akarod pálmafa mintás, ha akarod csíkos, de keverheted is a minákat. Melléjük hoztam még nektek egy lenge, nyári ruhát, ami nem csak a tengerparton állja meg a helyét és egy nagyon cuki strand lepedőt is, itt idén a kerek lesz a sláger.

My personal favorites are the palm printed swimwears, so much, that I have already ordered the swimsuit on the first photo. The bikini is  2 in 1, because it's reversible, you can wear it with palm prints or striped or you can mix them. Besides them I brought you an airy summer dress, that is not only for the beach and a cute round beach blanket, this year the round is our favourite.

1 / 2 / 3 / 4
Idén visszatérnek a horgolt bikinik. Lehet csak a díszítés horgolt, de a teljesen horgolt bikini felsők adják át az igazán bohém hangulatot. A teljesen horgolt bikini alsókat én nem ajánlom, nem tudom elképzelni, hogy kényelmesek lennének vizesen, de ahogy a példa is mutatja bármilyen mintás alsóval jól mutatnak, plusz egy ilyen hímzett farmersorttal tökéletes lesz a szett.

The crochet bikini has its big return this year. It can be only embellishment, but the all crochet bikini tops have the real bohemian vibe. I don't recommend all crochet bikini bottoms, because I can't imagine that they are comfortable when they're wet, but as you can see, the tops are perfect match with printed bottoms. Just add embroidered denim shorts and the outfit is ready.

1 / 2 / 3 / 4
Végül, de nem utolsó sorban az ilyen szexi, különleges daraboknak sem lehet ellenállni. Az elsőnél a felső állítható, te döntheted el, hogy akkor éppen milyen felsőként szeretnéd hordani. Az örök klasszikus feketét is fel lehet dobni necc részletekkel, mély dekoltázzsal és virágos hímzéssel. De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy fehér bikini milyen csodásan mutat a barna bőrön, pláne egy ilyen izgalamas kivágott darab. 


Last, but not least, these special and sexy pieces are always a good choice. By the first bikini, you can change the straps of the top, so you can decide how you want to wear it at the moment. The classic black pieces can be unique, with mesh-details, deep neck and floral embroidery. Don't forget, how amazing a cut-out white bikini looks on a really tanned skin,

1 / 2 / 3 / 4
A strandra, a bikini fölé tökéletes választás egy rövid, mintás overall, egy lenge maxiruha, egy áttetsző tüll ruha vagy egy crop topból és rövidnadrágból álló mintás szett.

As cover-ups on the beach, I recommend shorts, printed overalls, airy maxidresses, a see-through dress or printed co-ords. Remélem, tudtam kicsit segíteni az idei kedvencetek kiválasztásában! Jó nézelődést! / 
I hope I could help you choose your favourite for this summer! Have fun looking around!

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest