Meet Me in Paris

november 21, 2017


Az idei őszi-téli szezonban a következő két sapka számítanak a legtrendibb kiegészítőknek: a francia barett és a "baker boy" sapkák. Én az előbbit részesítem előnyben, bár gimnáziumban az utóbbit is előszeretettel hordtam. Ezek a sapkák az egyszerűbb outfiteknél érvényesülnek legjobban, igazán feldobják őket. Emellett míg a barettek a romantikus szettekhez és a franciás stílushoz passzolnak, addig a baker boy sapkák a maszkulinabb szettekhez illenek és a feminine, romantikus outfitekkel pompás kontrasztot adnak.
A rózsaszín, gyöngyökkel díszített barett sapkát egy egyszerű, színes és vidám szettel viseltem. A többféleképpen viselhető púderszínű kötött pulcsi és a hatalmas pasztell színű sál a kedvenceim közé tartoznak ebben az őszi szezonban, mert nem csak kényelmesek és melegen tartanak, de csinosak is és a vidám színükkel feldobják a sötét, szürke időt. Egy sötét farmer és egy fekete bokacsizma minden szetthez passzolnak, ahogy a jelen esetben is. A divatban sokszor a kevesebb több, ne becsüljük alá az egyszerű szetteket.

In this fall-winter season two hats are the most fashionable accessories, the french beret and the baker boy hats. I prefer the berets now, but in high school I used to wear the baker boy hats a lot. These hats look and can prevail the best with simple outfits. Besides them, berets suit to romantic, feminine sets and french style, while baker boy hats match with masculine looks and have a great contrast with feminine, romantic outfits. 
I wore a simple and happy colored look to the rose, pearl detailed beret. The multi-ways powder colored knitted sweater and big pastel colored blanket scarf are the few of my favorite fall items, because they are not only comfortable and cozy, but pretty and they bring a little happy color into the dark gloomy days. Dark jeans and black ankle boots can suit to so many looks, just like in this case. In fashion, less is more, in so many cases and we shouldn't underestimate the simple outfits.
Sapka / Beret - Stradivarius
Pulcsi / Sweater - Reserved
Sál / Scarf - C&A
Farmer / Jeans - OVS (Vögele)

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest