Never Grow Up

november 12, 2017


Azt mondják, sosem lehetsz túl öreg a Disneyhez, na de ez az öltözködésünkre is érvényes?! Én megpróbáltam ezt bebizonyítani, de döntsétek el Ti. Több divatcég is most kapta fel a Disney motívumot és én nem is tudtam nekik ellenállni. Több mintás pólót, egy harisnyát és telefontokot is beszereztem mostanában. A Mickey egér füles és masnival díszített harisnyához egy A-vonalú szoknya passzol leginkább, amikhez még egy flitteres Mickey fejet ábrázoló pólót húztam. A kislányos szettet tökéletesen ellensúlyozza a vagány, motoros bőrdzseki és a bokacsizma.
Ez az oversized, bőrdzseki, igazi vintage darab, anyukámé volt még rég, több, mint 20 éves, mégis igazi bőr lévén tökéletes állapotban van, nem úgy, mint az én néhány éves műbőr dzsekim. Ez csak még jobban megerősít abban, hogy mennyivel inkább megéri egy drága, de valódi bőr kabátot venni egy olcsóbb műbőr helyett. Hiszen a műbőrt majdnem kétévente újra kell vásárolni, ami így összeadva pedig már nem is olyan olcsó és helyette akár az igazit is megvehettük volna. Ha a valódi bőrkabát mellett döntünk, akkor érdemes több helyen utánajárni, hátha kifogunk egy jó akciót és mindenképpen egy klasszikus darabot ajánlok. A motoros fazon soha nem megy ki a divatból, de az oversized már rizikósabb ebből a szempontból, színben pedig szerintem a fekete a verhetetlen, ha már örök darabról beszélünk.
Ha a szett így Nektek túl kislányos, akkor a harisnyát viseljétek elegáns kis feketével vagy az A-vonalú szoknyához póló helyett inget válasszatok, továbbá a pólót hordjátok szakadt boyfriend farmerrel és sportcipővel egy hétvégi, rohangálós szetthez.

They say, you're never too old for Disney, but does that apply for dressing up, too?! I gave it a try and it's your job to decide. Lately more fashion brands are having items with Disney motives and I couldn't resist. I recently bought a few printed T-shirts, a stocking and a phone case. To the Mickey ears printed and bow embellished stocking an A-lined skirt was the obvious choice for me and I also added a T-shirt that has a sequin Mickey head on it. A cool moto leather jacket and boots counterweight the girly set just the right way.
This oversized leather jacket is actually vintage, my mom bought it more then 20 years ago and because it's made of real leather, it is in perfect condition, not like the faux leather jacket, that I bought 2 years ago. This verifies my theory, that it is worth to buy an expensive, but real leather jacket, instead of a cheap faux leather. Because you need to buy a new faux leather in every two year and if these costs add up, it's not cheap anymore and you could have actually bought the real one. If you decide by the real leather, I recommend you to search in different places, maybe you can find some great sales and I say, you should definitely go for a classic one. The moto style never goes out of fashion, the oversize is a little more riskier, but in color, I think black is unbeatable, if we're talking about an eternal piece. 
If the outfit is too girly for you, than you can wear the stockings with a little black dress or add an elegant shirt to the skirt, also you can wear the T-shirt with distressed boyfriend jeans and sneakers for the perfect lazy weekend look. 
"Az öregedés elkerülhetetlen,
de felnőni nem kötelező"
- Walt Disney

"Growing old is mandatory, but
growing up is optional"
- Walt Disney

Póló / T-shirt - Mohito 
Harisnya / Stocking - Calzedonia
Telefontok / Phone case - Bershka
Szoknya / Skirt - Reserved
Bőrdzseki / Jacket - vintage
Táska / Bag - Guess
Csizma / Boots - CCC

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest