Castle on the Hill

május 18, 2018


A nyári hőségben nincs is tökéletesebb választás a fehérnél. Az én választásom ismét egy összetartozó alsó és felső szettre esett, ami fehér alapon színes rózsa mintás skortból és vékony pántos crop topból áll. Egyaránt viseltem sportcipővel és telitalpú szandival, de magassarkúval is jól  mutat, a szett több különböző stílusban és helyszínen is megállja a helyét. Szerintem nekem idén nyáron nagy kedvencem lesz ez a szett, úgyhogy nektek is szívesen ajánlom.
Mint azt ti is tudjátok, már több éve együttműködöm a SheInnel, ezért már nagyon sok ruhát rendeltem tőlük, de ez alkalommal, talán először, igazán féltem a méretezéstől. Egyrészről azért, mert egy szűk szabású kétrészes szettet próbálás nélkül rizikós rendelni, másrészről pedig számok alapján nem lett volna jó a méret, de mivel eddig mindig S-est rendeltem, úgy gondoltam, hogy talán nem nyúlok vele félre most sem. Szerencsére tökéletes lett a méret, szóval ne ijedjetek meg, ha nem stimmelnek a számok a mérettáblában, mert picit nagyobb mint írják és sztreccses az anyag. 

In the summer heat there is no better option then white clothes. My choice was again a co-ord set, that from a coloful rose printed white skort and thin straps crop top. I wore it both with sneakers and wedges, but it looks great with high heels as well, the set can be worn in different styles and to different occasions. I think it will be one of my summer favorites, so I recommend this look to you too.
As you know, I work with SheIn for year now and I ordered many clothes from their site, but this time, maybe it was the first, when I was really afraid of the size of the clothing. On one hand ordering bodycon, thigh shaped two-piece set is always risky, on the other hand according to the size chart I should have ordered a bigger size, but because I have always ordered size S and they always fitted, I sticked to the size S. Luckily the size fitted perfectly, so don't get frightened if the measurments doesn't match in the sizechart, because they come a littlebit larger than said and the material is strechy.

Szett / Co-ords - SheIn (itt / here)
Táska / Bag - Zee Lane
Cipő / Shoes - Tommy Hilfiger
Fülbevaló / Earrings - Fossil
Napszemüveg / Sunglasses - Parfois

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest