Roses & Wildflowers

május 09, 2018


Egyszerűen imádom az összetartozó felső és alsó részekből álló szetteket, mert úgy könnyíti meg az öltözködést, hogy teljesen tervezettnek tűnik az outfitünk. Ezt a csinos rózsa hímzéssel díszített fekete együttest húzhattam volna egy magassarkúval is, de én inkább eltérő stílusokkal kevertem. A csinos szetthez fekete sportcipőt, fekete bőrdzsekit, nagy rojtos fülbevalót és napszemüveget viseltem. Az összhatás igazán vagány és csinos lett, ami tökéletes bulikra, koncertekre. 
Most először rendeltem a Zaful oldaláról, ezért gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat, első benyomásomat. A csomag 13 nap alatt érkezett meg, ami nagyon jónak számít. A hímzés szépen kidolgozott és alapos, valamint jó a ruha anyaga. A felsőhöz eredetileg nem tartozik trikó, csak én kényelmesebben éreztem magam vele, de anélkül is jól mutat. S-es méretet rendeltem, ami az oldalon megadott mérettáblázat alapján tökéletesen megfelelt a méreteimnek, azonban a kapott ruha sajnos mégsem passzolt tökéletesen. A felső mérete jó, de a kapott szoknya méretei sajnos nem egyeznek a mérettáblázatban leírtakkal. Derékban csupán 2 cm eltérés van, csípőben viszont 10 centiméterrel keskenyebb, illetve hosszában is 5 centiméterrel rövidebb. Tehát, ha meg szeretnéd rendelni, akkor szerintem lehet, hogy jobban jársz, ha egy mérettel nagyobbat rendelsz, de az a legbiztosabb, ha tanácsot kérsz az oldaltól a méretezéssel kapcsolatban. Akár a felsőt külön is meg tudod rendelni (itt), aminek a mérete megfelel a mérettáblázatnak és a szokásos méretezésnek. Én a problémát jeleztem a Zafulnak, és készségesen segítettek, ezért plusz pont nekik. 

I love co-ordinates so much, because they make dressing up so much easier, while our outfit looks well put-together. I could wear this rose embellished set with high heels, but I had rather mixed it with different styles. I wore it with black sneakers, black leather jacket, big tassel earrings and sunglasses. This look ended up pretty and cool, that is perfect for parties and concerts.
This is my first time ordering from Zaful, so I though I should share with you my experience. The package arrived in 13 days, that is really great. The embroidery is really pretty and well-made, the material is also good. The top doesn't include the under layer, I just felt more comfortable with it, but it looks great without under-layer as well. I ordered size S, because my measurements matched perfectly with the size chart, although the dress I received didn't fit so well. The top fits good, but the recieved skirt has not the same measurments as it is in the size chart. The waist is only 2 cm narrower, but the hips are 10 cm narrower, also the lenght is 5 cm shorter than it is written. So if you are planning to order, you might go one size up, or the best is if you contact the customer service of the page to help you with the sizing. You can also buy only the top (here), that matches the size chart and the usual sizing. I wrote my problem to Zaful and they were really helpful, so it's a extra point for them. 
In a field of roses, be a wildflower

Szett / Co-ords - Zaful (itt / here)
Dzseki / Jacket - Mango
Cipő / Shoes - Le coq sportif
Fülbevaló / Earrings - H&M
Napszemüveg / Sunglasses - Pieces

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest