Baby, it's a wild world

október 01, 2018


Ahogy azt az őszi-téli trend útmutatóban is már említettem, az új szezon legdivatosabb mintája a leopárd. Tudom, hogy sokan ódzkodtok ettől a mintától, de ezzel a bejegyzéssel szeretném nektek bebizonyítani, hogy igazán stílusosak és csinosak lehettek benne, mindenféle ellenszenv és negatív jelző nélkül. Ez egy abszolút határozott minta, ezért okosan kell kombinálni, de egyáltalán nem kell félni tőle. Ugyanazzal a leopárd mintás szoknyával három különböző stílusú szettet állítottam össze nektek, hogy minél változatosabb képet kapjatok. Remélem sikerül meghoznom a kedveteket ehhez a trendi mintához! Én személy szerint mindig is kedveltem, mert kicsit vad, magabiztosságot ad és  abszolút örök, akkor is, ha néha kicsit háttérbe vonul a trendekben.

As I already mentioned in the '18-19 Fall Winter Trend Guide, one of the most fashionable print of the season is leopard. I know many of you are unwilling or having bad thoughts about this print, but with this post I would like to prove it to you, that you can be stylish and pretty wearing leopard print, without having any negative thoughts. This is a really explicit print, so you need to think through what you are wearing it with, but don't be afraid. I created three different outfits with the same leopard printed skirt, so you can see how various you can combine this item. I hope, that I can get your mood for this fashionable print! Personally I always liked it, because it has a wildish vibe, gives you confidence boost and is eternal, even if sometimes it retires to the background. 


Elegánsan feketével / Elegant with black

Általánosságban, ha egy trükkös, új trend párosításáról van szó, akkor egy valamivel biztosan nem lőhetsz mellé és ez a fekete. Nem véletlenül klasszikus, mert mindenhez passzol. (Ugyanez vonatkozik a fehérre is, főleg a fehér egyszerű pólóra.) A vad leopárd mintát tökéletesen kiegészíti a fekete szín és ha egy ilyen csipkével díszített, selyem toppal viseled, akkor teljes mértékben elegánssá teszi. Fekete magassarkút, fekete bojtos fülbevalót és egyszerű ékszereket viseltem a szetthez A táskám lehetne egy szimpla bőr clutch is, de akkor túl egyszerű lenne a szett, inkább még egy leopárd mintás darabot választottam. Nem baj, hogy a két minta nem tökéletesen azonos, sőt, egy kis szín eltérés jobban mutat egymás mellett.

Usually, when it's about wearing a new, tricky trend, there is one thing that you can never go wrong with and it is paring it with black. It is classic for a reason, because it matches to everything. (The same goes to white, especially a simple white T-shirt.) Black completes the wild leopard print perfectly and if you wear the leopard printed skirt with a silk, lace embellished camisole, then it makes the look absolutely elegant. I added black heels, tassel earrings and simple jewellery. My bag could be a simple black leather clutch, but that would be too easy and obvious, so I rather chose a leopard printed clutch. The prints are not totally the same, but the little color difference makes them look better together.

Ha nem találod a napfényt, legyél te a napfény / If you can't find the sunshine, be the sunshine

A második szettemben a leopárd mintát szintén csak egy színnel kombináltam, ami a sárga. Elsőre lehet, hogy nem is gondolnánk erre a párosításra, de ez az élénk napsárga vidámabbá és játékosabbá teszi a mintát. Az alacsony garbónyakú, kivágott vállú kötött pulcsi máris ősziessé teszi a szettet, amelyet megkoronáz a szezon legtrendibb csizmája, ami az én személyes örök kedvencem, a western csizma. Három ennyire eltérő stílusú darabot kombináltam, mégis tökéletes harmóniát és egy egészet alkotnak. Végül még egy sárga kistáskát és aszimmetrikus karika fülbevalókat viseltem a szetthez. 

In my second outfit, I also matches the leopard print with one color, that is yellow. At first you might not even think about this pairing, but the bright sun-shade yellow makes the print so much cheerful and playful. This low turtleneck and cut-out shoulder sweater makes the look instantly fall-appropriate. I crowned the look with the most fashionable boots of the season, cowboy boots. I matched three such different styled items, yet they make a perfect harmony and complete outfit. I added a yellow crossbody bag and asymmetric earrings. 


A szezon két legdivatosabb mintájának együttese / 
Mixing the two most fashionable trends of the season

A harmadik szettem elsőre egy kicsit meglepő lehet és talán néhányotoknak sok is, de a minták keverése már néhány szezon óta nagyon divatos. Pinteresten való inspirálódás után megállapítottam, hogy a leopárd minta nagyon jól mutat a pöttyössel és csíkossal is. Ezért arra gondoltam, hogy megpróbálom a szezon másik legdivatosabb mintájával is, a skót kockával és ahogy látjátok, engem meggyőzött. Igazán friss, fiatalos és trenddiktáló az összhatás. A két mintát egy szimpla fekete övvel választottam el, valamint világosbarna clutchot és sötétbarna, most nagyon divatos, ráncolt és magas-szárú csizmát húztam a szetthez.

My third outfit might look a little bit surprising at first and maybe even a little bit too much for some of you, but since a few season the mixed prints are super trendy. After searching for some inspiration on Pinterest, I realised that leopard print matches so good with polka dot and stripes. That's why I thought, that I should give a try to the other most fashionable print of the season, that is tartan and you could see, that the combination convinced me. The mix of these two prints is so fresh, youthful and fashionforward. I separated them with a simple black belt and added a light brown clutch and dark brown slouchy boots, that are also really trendy this season.


Szoknya / Skirt - Asos
I.
Top - H&M
Fülbevaló / Earrings - H&M
II. 
Pulcsi / Sweater - Nakd
Táska / Bag - Primark
Csizma / Boots - régi / old
III. 
Ing / Shirt - Zara
Csizma / Boots - Marco Tozzi

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest