When you're happy and you know it

március 22, 2019


Ismered azt az érzést, amikor annyira imádod az outfited, hogy már csak annak a viselésétől azonnal vidám leszel? Hát ez lenne az én "boldogság szettem". A képeken látni is az arcomon az örömöt és ahogy bolondozom. Azt már tudjátok rólam, hogy mennyire szeretem a sportos és az elegáns darabok keverését, itt pedig tökéletes az egyensúly. A kapucnis pulcsi szövetkabáttal viselve most nagyon divatos street style összeállítás. Valamint ennél kényelmesebb nem is lehetne az outfit. Az Adidas Nmd sportcipők a világ legkényelmesebb cipői, olyan érzés mintha felhőkön sétálnál. Azonban a meglepetés a műbőr nadrág és annak a kényelme volt. Úgyhogy beszéljünk is egy kicsit erről a kicsit nehézkes ruhadarabról.
Ez a darab már a harmadik műbőr nadrágom. Az elsőt sok évig hordtam és szerettem, majd egy idő után teljesen szétfoszlott az anyag felső része. Ezt követően hosszas keresés után találtam egy jó minőségűt, ami nagyon hasonlít az igazi bőrre, azonban hordhatatlan, mert annyira vastag és merev az anyaga, hogy alig tudom behajlítani benne a térdem. Még több keresgélés után, ez a mostani igazán kényelmes és rugalmas, azonban mivel "bevont" anyag, ezért jobban látszik rajta, hogy nem igazi bőr, de ezt be tudom áldozni a kényelem oltárán és tetszik is a fényessége. Hidd el, egy jó "bőrnadrág" igazi alapdarabja lehet a ruhatáradnak. Te már beszereztél egyet? 

Do you know the feeling, when you like your outfit so much, that it instantly gets you in a good mood? Well, this is my happy outfit. Just look at my face on the photos and the way I am goofing around. You already know how much I love to mix sporty and elegant pieces and here they have the perfect balance. Wearing hoodie with wool coat is a really fashionable street style outfit right now. And I have to admit, it simply can't get any more comfortable than this. The Adidas Nmd sneakers are the comfiest shoes ever, it's like walking on clouds. For a surprise, the pants are really comfortable too and now let's talk about it a little bit, because it's a tricky item.
These are my third faux-leather pants. I wore and loved the first pants for many years, but after a while the upper part of the material got torn apart. After long searching I found one with good quality and looks like real leather, but the material is so thick and inflexible, that it's unwearable, I can't even bend my knees in it. After even more searching, this one is really comfortable and flexible, but because it's a coated material, it doesn't resemble to the real leather so much, but I can accept it for the comfort and I even like the way it shines. Believe me, a good pair of "leather"pants can be a key item of your wardrobe. Do you already have one? Műbőr nadrág / Faux leather pants - Shein (itt/ here)
10% Kedvezményes kód / 10% Discount code: shsale595
Kapucnis pulcsi / Hoodie - Gas Jeans
Sportcipő / Sneakers - Adidas Nmd
Kabát / Coat - Mango
Táska / Bag - Chiara

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest