How to wear cycling shorts

május 30, 2019


Már régóta terveztem ezt az outfit posztot, de sajnos az időjárás eddig nem engedte. Hatalmas lendülettel tértek vissza a 90es évek (és gyerekkorunk) biciklisnadágjai, ami nem csak fekete leggings anyagból, de farmerből és a szivárvány bármely színében divatos. Én már ősszel beszereztem magamnak egy basic fekete darabot (szegény darab túl régóta várta, hogy kijöhessen a szekrényből). Egyik barátnőm még tavasz elején mondta nekem, hogy kicsit szkeptikus a trenddel kapcsolatban és kérdezte is tőlem, hogy mégis hogyan, mivel fogom majd hordani, hogy elkerüljem a "leggings nem nadrág" problémát, hogy ne is mutassak túl sokat és az időjárásnak is megfelelő legyen. Azt gondoltam lehet, hogy köztetek is vannak még néhányan, akik ezen a kérdésen morfondíroznak, hogy talán, azért hezitálnak a ruhadarab vásárlásán, mert nem tudják, hogyan is viseljék, ezért nem egy, hanem egyszerre négy szettet is hoztam nektek, mind különböző stílusban.

I was planning this outfit post for so long, but sadly the bad weather didn't let me do it. The 90's (and our childhood's) biker shorts came back with great power and in many materials and colors, not just black leggings-alike, but in denim and every color of the rainbow as well. I already got myself one in the fall, a basic black one (the poor piece waited too long in my wardrobe to come out to play). In the early spring one of my friends told me, that she is a little scpetical about the trend and asked me how would I wear it, to avoid the "leggings are not pants" problem, to not show too much, but be weather appropriate. I thought maybe she's not the only one wondering about that, maybe some of you are hestitating on buying it, but think it's difficult to wear, so I brought you not only one, but four outfits with cycling shorts, all in different styles. 


Az első szett a legegyszerűbb, hétköznapi viselete a darabnak. Egy kockás, nem elegáns ingruhát húztam hozzá, a mindenhez passzoló superstaromat és egy kerek kistáskát. Ez a példa megmutatja, hogy nem kell túlgondolni, szinte bármilyen hosszabb felsővel és sportcipővel könnyedén hordható a darab, erőlködésmentesen divatos.

The first look is the easiest way to wear it, in casual style. I wore it with a non-elegant, plaid shirtdress, my superstar, that matches everything and a round crossbody bag. This outfit shows, that you don't need to overthink it, you can wear the shorts with almost any long top and sneakers and get an effortless look.

A második szett sportosabb és vagány (edgy) stylingolása a darabnak. Egy hosszabb fekete kapucnis pulcsival párosítottam, hozzá pedig két igen trendi kiegészítőt választottam, egy fehér lakk bakancsot és egy színes övtáskát. Igen, jól látjátok, már nem csak az elegáns bőr fazonok divatosak, ahogy azt még nemrég írtam, hanem a 90es évek hódításával az akkor divatos színes, vidám, sportos fazonú övtáskák is visszatértek. Bevallom, nekem ez az összeállítás a kedvencem, mert annyira laza, kényelmes és trendi egyszerre. 

In the second look I styled the shorts sporty and egdy. I matched it with a black oversized hoodie and two really on-trend accessories, white combat boots and colorful beltbag. Yes, you see it right, not only the elegant, leather versions are fashionable as I told you earlier, but the sporty and colorful beltbags came along with all the other 90s items. I have to admit, this one is my favorite, because it's so cool and comfy, yet super fashionable. 
A harmadik szerintem valahol a hétköznapian csinos és a szexi között mozog. A nadrághoz egy fekete bandeau topot és fölé egy félig csipkés farmeringet húztam. A trükkje az, hogy a csipkeréteg miatt mégsincs olyan érzésed, mintha csak leggingsben/ harisnyában lennél. Az outfithez egy magassarkú papucsot húztam még.

The third set is somewhere between casually chic and sexy. I wore a black bandeau top to the shorts and layered with a half lace denimshirt. The trick is that the thin lace layer makes you feel like you're not only wearing leggings. 
A negyedik szettben megmutatom, hogyan lehet elegánsan viselni a darabot. Hozzá egy fehér inget és nude oversized blézert hordtam, valamint lakk magassarkút és lakk táskát. Kiegészítőknek hajpántot és kagylós nyakláncot választottam.

In the fourth outfit I show you how can you wear the cycling shorts elegantly. I wore it with a white button-down and nude oversized blazer. I added nude high heels and matching handbag. I accessorised with headband and shell necklace.Neked tetszik a biciklis nadrág trend? Melyik a kedvenced a négy szett közül? / 
Do you like the cycling shorts trend? Which is your favorite look?


Nadrág / Biker shorts - H&M

1.
Ingruha / Shirtdress - C&A
Cipő / Sneakers - Adidas

2.
Pulcsi / Hoodie - Heidi Klum & Esmara
Csizma / Boots - Cropp
Övtáska / Belt bag - Eastpak

3. 
Ing / Shirt - Calzedonia
Bandeau - Stradivarius
Cipő / Heels - CCC

4.
Ing / Shirt - Primark
Blézer / Blazer - Reserved
Hajpánt, nyaklánc / Headband, necklace - Reserved
Cipő / Heels - SMH (Humanic)

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest