Candy Crush

június 12, 2019


Úgy érzem, hogy a stílusom néha jobban hasonlít egy 10 éves kislányéhoz, mint egy 26 éves komoly nőéhez. Gondolom közrejátszik az a tény is, hogy nem kell mindennap elegáns kosztümben dolgoznom menni, valamint az éppen aktuális nagy lendületű visszatérése a 90es évek divatjának is. Mindig is előnyben részesítettem a színes öltözködést, a neutrálissal szemben. Imádok mindent ami rózsaszín és cuki. Szeretem az unikornisokat, a csillámokat minden mennyiségben és mióta visszatért a divatba, teljesen be vagyok zsongva a batikolástól, de leginkább pasztell színekben. Van valami a batikolásban, ami instant jókedvet áraszt, talán azért mert a gyerekkori nyári táborokra emlékeztet, ami pedig egyértelműen a gondtalan vidámságot jelenti.
Egy hasonló ruhát láttam az egyik kedvenc streetstyle bloggeremnél, ami hatására azonnal belevetettem magam az online boltokban való keresgélésbe és mivel tudtam, hogy merre kezdjek el nézelődni, nem is tartott sokáig, míg megtaláltam ezt a ruhát, ami szerintem az egyik kedvencem lesz idén nyáron. A színkombináció kiváló és a szabása tökéletes átmenet a szűk és az oversized között, pont ahogy szeretem. Ha már a gyerekkorunk divatjánál tartunk, pasztell zöld felvarrókkal díszített farmerdzsekivel, rózsaszín sportcipővel és feliratos, rózsaszín tüllzoknival egészítettem ki a ruhát. A színes sminkek is fénykorukat élik és ha már passzol a szetthez, nem hagyhattam ki. Én teljesen odavagyok ezért a szettért és kíváncsian várom, hogy nektek tetszik-e!

I feel like sometimes my style resembles more to a 10 year old little girl's, than to a 26 years old sincere woman's style.  Probably partly it's because I don't need to wear elegant costumes every day to work and partly because of the huge comeback of the 90s fashion. I always preferred colorful dressing before neutral colors. I love everything that's pink and cute. I like unicorns and glitters and ever since tie-dye came back in fashion, I am soo into it. There is something about tie dye that gives you instant good vibes, maybe it's because they remind us to childhood summer camps, that meant the actual careless fun. 
After I saw a similar dress on one of my favorite streetstyle bloggers, I started to search for it in online stores and because I knew where to look, pretty soon I found this one, that I think will be my favorite piece for the summer. The color combination is perfect, the cut is right between tight and oversized, just how I like it. And if we're bringing back our childhood, I styled it with mint colored patch-embellished denim jacket, pink sneakers and tulle socks. The vivid colorful eye-makeup is having a huge moment right now and it happens to match the set, so I had to do it. 
For me, this look is to (tie) dye for! And I am really curious about what do you think about this outfit!




Pink Power 











Sose veszítsd el a benned rejlő gyermeket / Never loose your inner child 











Batikolt pólóruha / Tie Dye T-shirt dress - SheIn http://bit.ly/2E15pl5
SheIn Coupon code: Q2king10
Zokni / Socks - Flying tiger
Farmerdzseki / Denim jacket - S. Oliver + DIY
Gyűrű / Ring - Claire's
Nyaklánc / Necklace - Thomas Sabo
Napszemüveg / Sunglasses - Vision Express

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest