Little wild things II.

november 21, 2013

As I mentioned in the previous post, when you are using animal print, keep that in mind, less is more. Always wear just a few or one animal printed item at one time.

Ahogy azt az előző bejegyzésben is említettem, mikor állatmintát használsz, tartsd észben, hogy a kevesebb több. Egyszerre csak egy vagy kevés állat mintás darabot viselj.


In the first set only the heels and the clutch is in animal print, the bodycon dress and the faux fur coat are black and white. Leopard print looks great with black and white. Even that the dress is striped, the different prints doesn't feel too much. Leopard printed accessories, like heels or a bag can spice up even a really simple, everyday outfit.

Az első szettben csak a magassarkúk és a clutch állatmintás, a miniruha és a műszőrme kabát fekete-fehér. A leopárd minta nagyon jól mutat fekete-fehérrel. Annak ellenére, hogy a ruha csíkos, a különböző minták egyáltalán nem érződnek soknak. A leopárd mintás kiegészítők, mint a cipő vagy egy táska, még egy egyszerű, mindennapi öltözéket is fel tudnak dobni. 

In the second set I used a zebra printed sleeveless top, but the print is not in black and white, it's in black and brown-gold, so I matched it with black and gold. I chosed a black, asymmetric skirt, black sandals with gold laces, a black clutch embellished with gold crystals and a gold statement necklace. 

A második szettben egy zebra mintás toppot választottam, de a minta nem fekete-fehér, hanem fekete és barna-arany színű, ezért feketével és arannyal párosítottam. Egy fekete, aszimmetrikus szoknyát, fekete szandált, arany fűzővel, egy fekete clutchot, arany díszítéssel és egy nagy medálos arany láncot választottam.

In this outfit I chosed a snake-skin printed leather jacket and matched it with pastel colors. I used a creme colored tank top, a light brown maxi skirt, studded sandals and a transparent tote bag. The leather macthes with the soft pieces really great and the dominating snake skin with the one colored pastel. 

Ebben az outfitben egy kígyó mintás bőrdzsekit pasztel színekkel párosítottam. Egy krémszinű ujjatlan topot, világos barna maxiszoknyát, szegecses szandált és átlátszó nagy táskát választottam. A bőrhöz jól illenek a lágy darabok és a kígyó mintához pedig az egyszínű pasztel. 


In the last outfit I matched animal print with black, gold, some studs and some pastel. I used a leopard printed blazer in black and brown, a black short with gold blazers and a pastel top. I chosed golden asseccories like studded sandals, clutch and a statement necklace. Animal print and studs are a great match. 

Az utolsó szettben az állatmintát fektével, arannyal, kevés szegeccsel és kevés pasztellel párosítottam. A leopárd mintás blézerhez egy fekete rövidnadrágot arany szegecsekkel és egy pasztel topot választottam. Arany kiegészítőket használtam, mint szegecses szandált, clutchot és statement nyakláncot. Az állatmintához jól illenek a szegecsek.

How I wear it / Ahogyan én hordom:


There is animal print only on my scarf and the sleeves of my blazer, I matched them with grey items. You could see this outfit earlier in this post and another outfit with animal print comes tomorrow.

Csak a sálam és a blézerem bélése leopárd mintás, amiket szürkével párosítottam. Ezt a szettet már láthattátok korábban ebben a bejegyzésben és holnap egy új szettet láthattok, úgyszintén állatmintával.

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

7 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest