Holiday outfits

december 06, 2013

Hey dears! I don't know where do people celebrate it, but here in Hungary, today is Santa Claus day. For this occasion I would like to prepare for the coming holidays with a few outfit ideas, which are pretty and cozy at the same time, because nobody wants to be ill at ease, mulling over whether to eat another slice of granny's delicious cookies. My favorites are the Christmas printed sweaters, because the comfort and cuteness level is just overload.

Boldog Mikulás napot! Ez alkalomból, hogy kicsit előre készüljünk a közelgő ünnepekre, szeretnék nektek mutatni néhány outfit ötlet, ami egyszerre csinos és kényelmes, mert senki sem akar szűk ruhákban feszengeni a családi ebéden, azon töprengve vajon ehetek-e még egy szeletet a mama finom sütijéből. A kedvenceim a karácsonyi mintás pulcsik, mert kényelem és a cukiság faktor 100%-os.

In this set I used a pink, Christmas printed sweater and dressed it up with a white blazer and silk shorts (of course you need to wear - matte, not shiny- stocking to them, not to freeze or get a cold). I also added printed, high heeled sandals, a little pink clutch and pearl necklace. This outfit could be perfect is you are going out somewhere with your family or your love, where you want to be prettier, but still want to sneak in a little home-detail.

Ebben a szettben egy rózsaszín, karácsonyi mintás pulcsit használtam, amit kicsíptem egy fehér blézerrel és selyem rövidnadrággal (természetesen ehhez - matt, nem fényes- harisnyát is kell húzni, nehogy fázz vagy lebetegedj).  Valamint hozzáadtam még egy mintás magassarkú szandált, kis rózsaszín clutchot és gyöngy nyakláncot is. Ez az összeállítás tökéletes lehet, ha a családoddal vagy szerelmeddel, olyan helyre mentek ahol csinosabb akarsz lenni, de mégis belecsempészhetsz egy kis otthoni részletet.

Another set with a Christmas printed sweater, but in a whole different style. I matched the sweater with ripped boyfriend jeans (maybe not exatly the best idea, if the whole family is together, because personally my granny is always complaining about my ripped jeans and how she's gonna sew them for me), sequined uggs, metallic tote bag and a cute beanie. This outfit is good, when only the immediate family is surrounded and the comfort is in foreground.

Még egy szett egy karácsonyi mintájú pulcsival, de teljesen más stílusban. Ezúttal szaggatott boyfriend farmerrel párosítottam (amit nem biztos, hogy a legjobb ötlet a nagy családi összejövetelre, mert személy szerint, az én mamám mindig ezekre a nadrágjaimra panaszkodik és hogy egy nap majd megvarrja őket nekem), valamint flitteres uggot, metál fényű táskát és cuki kötött sapkát adtam hozzá. Ez az összeállítás olyankor jó, mikor csak a szűk család együtt van és a kényelmi fakor van előtérben.

This is kind of the same sample as the one before, but I with more christmas colors and no gaps or glitter (so granny would accept it :D ). It matched the black and white sweater with red and brown, this red checkered print really gives me the christmas feeling, when Rudolf wouldn't be enough. The jewelries are not too much, but catchy, gold angelwings earrings and a red-gold watch. 

Ez a szett az előző mintájára épült, több karácsonyi színnel és semmi repedéssel vagy csillámmal (így a mamák is elfogadják :D). A fekete-fehér pulcsit barnával és bordóval párosítottam, ez a bordó kockás számomra nagyon karácsonyi hangulatot ad, ha a rudolfos pulcsi nem lenne elég. Az ékszerek nem túlzóak, de hatásosak, egy arany angyalszárnyas fülbevaló és bordó szíjas arany óra.

In this set I layered a white shirt with a grey oversized sweater, to them I added a leggings, optional a christmas printed or a glittery sequined one. For the accessoired I chose black ankle boots, a big leather bag, long gold necklaces, pearl and gold bangles. This is prettier than the ones before, but still super comfy. 

Ebben a szettben egy fehér felsőt és oversized szürke pulcsit régeztem, valamint hozzá egy leggingset adtam, ami lehet vagy csillogó flitteres vagy karácsonyi mintás. Kiegészítőknek fekete bokacsizmát, nagy bőr táskát, hosszú arany láncokat, gyöngy és arany karpereceket választottam. Ez az összeállítás egy fokkal csinosabb mint az előzőek, de még mindig szuper kényelmes.

In this set I matched the white shirt with brown embellished shorts, a long checkered coat and studded boots. Of course you need stockings to the shorts, nude or black, dependes on which side of the set you would like to highlight. The biker boots give a little edginess to the elegant set.

Ebben a szettben egy fehér inget párosítottam egy barna díszített rövidnadrággal, hosszú, kockás kabáttal és szegecses csizmával. Természetesen a nadrághoz harisnya is szükséges, testszínű vagy fekete, attól függően, hogy a szettnek melyik oldalát szertenéd hangsúlyozni. A motoros csizma vagányságot visz az elegáns szettbe.

In this set I matched a lovely christmas sweater with houndstooth printed midi skirt, a grey coat. I also added red pumps and a cute red hat. This is cute when you are outside and chic when you are inside. Would be perfect for a brunch with your love.

Ebben a szettben egy karácsoniy mintás pulcsit választottam egy tyúkláb mintás hosszú szoknyával és vászonkabáttal. Valamint hozzáadtam még piros magassarkút és cuki sapkát. Ha kint vagy édes, vagy bent akkor csinos. Ez a szett tökéletes lenne egy brunchra a szerelmeddel.

I wanted to show you a really elegant christmas set, next to the comfy ones. In this I matched a red skirt with white shirt and the gold cape completes the look perfectly. I accessorized it with gold and red. This set is perfect for an elegant christmas dinner.

Szerettem volna neketek mutatni egy igazán elegáns karácsonyi szettet is, a sok laza mellett. Egy piros szoknyát párosítottam a fehér inghez és az arany kiskabát tökéletesen egészíti ki. Arany és piros kiegészítőket használtam. Ez az összeállítás tökéletes egy elegáns karácsonyi vacsorához.

You Might Also Like

8 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest