Pencil skirt and comfy sweater

december 15, 2013

Pencil skirt and comfy sweater is a great match for the colder days. Chic, comfy and warm at the same time.

A ceruza szoknya és a kényelmes pulcsi jó kombináció a hideg napokra. Csinos, kényelmes és meleg egyszerre.


In the first set I paired a cut-out grey sweater with a red leather pencil skirt. There is red in the print of the sweater, in the heels and the bag. For completing the look I used some gold and orange in the accessoires. The set is youthful, sexy and super comfy, perfect for the colder days.

Az első szettben egy elől kivágott szürke pulcsit és egy piros bőr ceruza szoknyát párosítottam egymással. A felsőben is van piros felirat, valmint a magassarkúban és a táskában is megtalálható a piros. Kiegészítésnek egy kis aranyat használtam és narancs színű ékszereket. Fiatalos, szexi, mégis szuper kényelmes összeállítás, ami tökéletes a hideg napokra. 


In the second set I used a classic fall color combination, only grey and black. The sweater has more shades of the grey and I matched it with a black asymmetric, leather pencil skirt, a black over-sized leather bag and heels embellished with studs and bows. 

Egy klasszikus őszi színkombinációt használtam a második szettben, csak szürkét és fektét. A több árnyalatot tartalmazó szürke pulcsihoz fekete asszimetrikus, bőr ceruzaszonykát, fekete over-sized bőr táskát és kövekkel, masnikkal dísztített magassarkút választottam. 


The pastel colors of the third set bring back the summer in the chilly autumn/winter days. The baby-blue in the print of the sweater comes back in the tank top, bow embellished heels and clutch and the light pink color of the skirt is the same that is in the print of the sweater. The set is light and cheerful, which fills the heart with warmth.

A harmadik szett pasztel színei visszahozzák a nyarat a hűvös őszi/téli napokba. A pulcsi mintájában lévő babakék visszatér az ujjatlan topban, a masnis cipőben és a clutchban, valamint a szoknya színe olyan világos rózsaszín, mint amilyen a felső mintája. Könnyed és vidám összeállítás, ami melegséggel tölti el a szíved.


Cobalt blue and nude look great together and I also added a little green to it. The knitted, nude, oversized sweater I chose a blue-green printed skirt and a one-colored, menswear coat, also I added some nude pumps, to make the legs look longer and make the set more feminine. 

A kobalt kék és nude színek nagyon jól mutatnak együtt és a szettbe belecsempésztem még egy kis fenyő zöldet is. A lyukacsos, oversized pulcsihoz egy kevert mintás színes szoknyát választottam és egy egyszínű férfi, hosszabb szabású kabátot, valamint platformos, testszínű cipőt, hogy optikailag megnyújtsa a lábakat és nőiesebbé tegye az összeállítást.

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest