2013. november 29., péntek

Oldies but goodies

These are some of my favorite outfits and photos, you haven't seen yet. Have a nice weekend! Xoxo

Egy kis válogatás a kedvenc outfit képeimből, amiket még nem láttatok. Legyen szép hétvégétek! Puszi


Top: Reserved, Jeans: Zara, Flats: Borgo


T-shirt: Cross, Shorts: BikBok, Sunnies: Carrera


Skirt: Bershka, Top: Reserved, Necklace: Bijou Brigitte


Top: Tally Weijl, Sweater: Mexx


Skirt: Tally Weijl, Blazer: King Street Fashionista, Top: Intimissimi
Heels: Vagabond, Jewelries: Swarovski,


Necklace: Swarovski, Watch: DKNY


Top: H&M, Sunglasses: Carrera


Leather jacket: Mayo Chix


Jacket: Tally Weijl

Follow on Bloglovin

2013. november 27., szerda

New boots

Boots: Marco Tozzi

I was searching for the perfect boots for this winter for a long time and almost everywhere. My idea were black leather, high heeled and tight high boots, but I couldn't found the one I imagined. Once they were not real leather or not high enough or not high heeled. When I went in to a little store, which was kinda my last hope, I found the one. Totally not what I was looking for, but exactly what I wanted. It's brown, real Italian leather, soft on the outside and inside, high heeled and it ends on under my knee a few inches. This was the beginning of a new (winter) love. 

Már régóta keresem a tökéletes csizmát erre a télre. Az elképzelésem egy fekete bőr, magassarkú és térd fölé érő csizma volt, de sehol nem találtam azt, amit elképzeltem, pedig már majdnem mindenhol megnéztem. Az egyik nem volt igazi bőr, a másik nem volt elég magas vagy nem volt magassarkú. Mikor bementem egy kis üzeltbe, ami már az utolsó reményem volt, megtaláltam az igazit. Egyáltalán nem az, amit kerestem, de pont az amit akartam. Igazi olasz bőr, puha kívűl és belül, barna, kis koptatásokkal, a térdem alá ér néhány centivel és magassarkú. Ez volt a kezdete egy új (téli) szerelemnek.Follow on Bloglovin

2013. november 25., hétfő

A few changes

Happy Monday everyone! Just wanted to let you know, that recently I joined to Instagram and What I Wear and also changed my blogger profile to google +, so from now you can find my blog there too and follow me if you would like. Here are my links, just in case (click on the pictures). ;) Xoxo

Boldog és havas hétfői napot mindenkinek! :) Csak tudatni szerettem volna veletek, hogy nem rég csatlakoztam az Instagramhoz és a What I Wear nevű oldalhoz, valamint a blogger profilomat google +-ra váltottam, így már ezeken az oldakon is elérhettek, esetleg követhettek is, ha szeretnétek. Itt vannak a linkek a különböző profiljaimhoz (csak kattints a képre). ;) Puszi

2013. november 24., vasárnap

Too cold

Some outfit ideas for the colder days coming/ Néhány outfit ötlet a közelgő hideg napokra:
(sources: Victoria Törnegren, tumblr, Frida Grahn, 
Seams for a desire, Peace Love Shea, Kayture)

Follow on Bloglovin

2013. november 22., péntek

TGIF


What I was wearing/ Rajtam: 
Pants: Review, Top: Reserved, Clutch: Bershka, Necklace: Stradivarius, Boots: Devergo

What Andi was wearing/ Andin: 
Top: H&M, Jeans: Bershka, Clutch: S. Olviver, Watch: Nina Ricci

Thank God, it's Friday! Although I really can't complain with a wellness day in the middle of my week. A few party pictures from last Saturday, to show you how me and my sister, Andi (you could've got to know her in this post) looked like. I initiated my new leather pants in the first opportunity, I matched it with a neon shirt, leather high heeled ankle-boots, a leopard printed clutch and a neon statement necklace. It is a great example of what I was talking about in the last two posts, that only one leopard printed clutch adds so much to the outfit. Andi was wearing a beloved outfit of hers, an all black look, made of a lace top, black jeans, black clutch and (that can't be seen on the pictures, but she wore) purple pumps. 
Have a wonderful weekend! Go out, have fun and enjoy life! Xoxo

TGIF (= Thank God, it's Friday) az angol rövidítése annak, hogy "Köszönöm Istenem, péntek van". Bár igazán nem panaszkodhatok egy wellness nappal a hét közepén. Néhány partifotó múlt szombatról, hogy megmutassam, hogyan néztünk ki én és a nővérem, Andi (akit már megismerhettetek ebben a bejegyzésben). Az első adandó alkalommal felavattam az új bőrnadrágomat, amit egy neon inggel, bőr magassarkú csizmával, leopárd mintás clutch-csal és neon statement nyaklánccal párosítottam. Ez egy jó példa arra, amiről az előző két bejegyzésben beszéltem, hogy elég csak egy leopárd mintás táska és máris nagyon sokat dob az egész összeállításon. Andi az egyik kedvelt outfitjét viselte, ami egy csak fekete összeállítás, csipke topból, fekete farmerből és (ezt nem látszik a képen, de ) lila magassarkúból. 
Legyen nagyon szép hétvégétek! Menjtek bulizni, szórakozni és csak élvezzétek az életet! Puszi(source: atlaszclub.hu)

Follow on Bloglovin

2013. november 21., csütörtök

Little wild things II.

As I mentioned in the previous post, when you are using animal print, keep that in mind, less is more. Always wear just a few or one animal printed item at one time.

Ahogy azt az előző bejegyzésben is említettem, mikor állatmintát használsz, tartsd észben, hogy a kevesebb több. Egyszerre csak egy vagy kevés állat mintás darabot viselj.


In the first set only the heels and the clutch is in animal print, the bodycon dress and the faux fur coat are black and white. Leopard print looks great with black and white. Even that the dress is striped, the different prints doesn't feel too much. Leopard printed accessories, like heels or a bag can spice up even a really simple, everyday outfit.

Az első szettben csak a magassarkúk és a clutch állatmintás, a miniruha és a műszőrme kabát fekete-fehér. A leopárd minta nagyon jól mutat fekete-fehérrel. Annak ellenére, hogy a ruha csíkos, a különböző minták egyáltalán nem érződnek soknak. A leopárd mintás kiegészítők, mint a cipő vagy egy táska, még egy egyszerű, mindennapi öltözéket is fel tudnak dobni. 

In the second set I used a zebra printed sleeveless top, but the print is not in black and white, it's in black and brown-gold, so I matched it with black and gold. I chosed a black, asymmetric skirt, black sandals with gold laces, a black clutch embellished with gold crystals and a gold statement necklace. 

A második szettben egy zebra mintás toppot választottam, de a minta nem fekete-fehér, hanem fekete és barna-arany színű, ezért feketével és arannyal párosítottam. Egy fekete, aszimmetrikus szoknyát, fekete szandált, arany fűzővel, egy fekete clutchot, arany díszítéssel és egy nagy medálos arany láncot választottam.

In this outfit I chosed a snake-skin printed leather jacket and matched it with pastel colors. I used a creme colored tank top, a light brown maxi skirt, studded sandals and a transparent tote bag. The leather macthes with the soft pieces really great and the dominating snake skin with the one colored pastel. 

Ebben az outfitben egy kígyó mintás bőrdzsekit pasztel színekkel párosítottam. Egy krémszinű ujjatlan topot, világos barna maxiszoknyát, szegecses szandált és átlátszó nagy táskát választottam. A bőrhöz jól illenek a lágy darabok és a kígyó mintához pedig az egyszínű pasztel. 


In the last outfit I matched animal print with black, gold, some studs and some pastel. I used a leopard printed blazer in black and brown, a black short with gold blazers and a pastel top. I chosed golden asseccories like studded sandals, clutch and a statement necklace. Animal print and studs are a great match. 

Az utolsó szettben az állatmintát fektével, arannyal, kevés szegeccsel és kevés pasztellel párosítottam. A leopárd mintás blézerhez egy fekete rövidnadrágot arany szegecsekkel és egy pasztel topot választottam. Arany kiegészítőket használtam, mint szegecses szandált, clutchot és statement nyakláncot. Az állatmintához jól illenek a szegecsek.

How I wear it / Ahogyan én hordom:


There is animal print only on my scarf and the sleeves of my blazer, I matched them with grey items. You could see this outfit earlier in this post and another outfit with animal print comes tomorrow.

Csak a sálam és a blézerem bélése leopárd mintás, amiket szürkével párosítottam. Ezt a szettet már láthattátok korábban ebben a bejegyzésben és holnap egy új szettet láthattok, úgyszintén állatmintával.

Follow on Bloglovin

2013. november 19., kedd

Little wild things I.

I love animal prints, when just a little "wild" item pops in the set and that's the key of it, to never overdo it, just add a little. Because less is more. It can be just the shoe and/or just the bag, you can match them with other print too, but when bigger items are animal printed, combine them with one colored, minimalist pieces. Here are some inspirations, how you can variously add a little wildness to your everyday outfits. 

Imádom az állatmintát, mikor egy csak "vad" elem feldobja a szettet és ez a lényege az egésznek, hogy ne ess túlzásba, csak egy keveset adj hozzá. Mert a kevesebb több. Lehet az csak a cipő és/ vagy csak táska, ezeket még mintákkal is keverheted, de ha nagyobb darabok állatmintásak, mint a felső, nadrág vagy kabát, akkor hozzá egyszínű és letisztult darabokkal kombináld. Itt van egy kis inspiráció, hogyan tudsz változatosan egy kis vadságot csempészni a hétköznapi öltözékedbe.
Follow on Bloglovin