Preparing for better weather

március 09, 2014

Last time I wrote about how to wear your shorts in the winter, but now I'm telling you how to wear you maxiskirt or maxidress, when the weather is still not the warmest. Just a warm coat and boots are what you need to wear one of your favorite summer pieces in the cold, especially in this early spring.

Az előző bejegyzésben arról írtam, hogyan téliesíthetitek a rövidnadrágjaitokat, most pedig arról hogyan hordhatjátok a maxiruhákat és maxiszoknyákat, amikor még hidegebb az idő. Csak egy meleg kabát és egy csizma kell hozzá, hogy az egyik kedvenc nyári darabodat a hidegebb napokon is hordhassad, különösképpen a tavasz kezdetén. 

In the first set I chose a black and white ombre maxi dress and paired it with a leather detailed grey bomber jacket. I also added brown lace up boots and a grey-gold leather tote bag. For accessories I only used a gold watch and a gold chain necklace. 

Az első szettben egy fekte-fehér ombre maxiruhát választottam, amihez bőr ujjú, szürke bomberdzsekit párosítottam. Hozzáadtam még barna fűzős csizmát és szürke-arany bőr táskát. Kiegészítőként csak egy arany órát és egy arany láncos nyakláncot választottam.

In the second set I chose a black and blue ombre maxi skirt and paired it with black and white pieces, like the black, laced back tank top, striped short coat and white ankle boots. 

A második szettben egy fekete-kék ombre maxi szoknyát választottam, amit feketével és fehérrel egészítettem ki, mint a fekete, csipke hátú ujjatlan top, a csíkos rövid kabát és a fehér bokacsizma.

In the thrid set I matched a black maxi skirt with a black and white printed crop top and to make it suitable for the cold, I added a green, leather sleeved parka. In the snakeskined sandals and the clutch comes back the same green as in the parka. 

A harmadik szettben egy fekete maxiszoknyát és egy fekete-fehér mintás rövid topot használtam és hogy téliesítsem az összeállítást, adtam hozzá egy zöld, bőr ujjú parkát. A kigyóbőr szandálban és a clutchban visszajön a parka zöld színe. 

You Might Also Like

8 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest