Winter shorts

március 05, 2014

Who said you can't wear your summer shorts in the winter? You only need some warm and cozy sweater or outerwear and tights or leggings, to wear one of your favorite summer pieces in the cold, especially if you also have such a mild winter as we have now.

Ki mondta, hogy nem hordhatsz rövidnadrágot télen? Csak egy meleg pulcsi vagy kabát és harisnya vagy leggings kell hozzá, hogy az egyik kedvenc nyári darabodat a hidegebb napokon is hordhatod, különösképpen ha ilyen enyhe telünk van.

In the first set I matched a denim short with a cozy printed sweater. I added high top sneakers (this adidas with the wings really makes a statement) and a statement necklace. Wear it with a black leggings and here you go with a perfect sporty look for colder days.

Az első szettben a farmer rövidnadrághoz egy mintás pulcsit párosítottam. Hozzáadtam még egy magasszárú sportcipőt (ez az adidas szárnyas darab nagyon kiemelkedő) és egy nagy nyakláncot. Viseld fekete leggingssel és máris kész a tökéletes sportos ruha a hidegebb napokra.

In the second set I used a denim short again, but matched it with a blue-white ombre shirt and a blue leather jacket. I added sandals, a black beanie and a light blue handbag. Wear it with nude tights and you're gonna get a grunge outfit.

A második szettben is egy farmer sortot használtam, de itt egy kék-fehér ombre inggel és kék bőrdzsekivel párosítottam. Adtam még hozzá egy vászon szandált, fekete sapkát és világoskék táskát. Viseld testszínű (matt) harisnyával és egy grunge stílusú összeállítást kapsz.

In the third set I chose a grey printed short and matched it with a leather crop top and a grey cardigan with leather sleeves. For accessories I used gold high heels, a black bangle, a gold watch and ring. Against the cold I recommend black tights. 

A harmadik szetthez egy szürke mintás rövidnadrágot választottam, amit bőr toppal és szürke, bőr ujjú kardigánnal párosítottam. Kiegészítőknek arany magassarkút, fekete karperecet, arany órát és gyűrűt választottam. A hideg ellen fekete harisnyát ajánlok hozzá.

In this set I chose a black and grey checkered short, which I matched with a grey knitted sweater. I accessorized it with bright yellow pieces, like the clutch and the sandals with animal print and yellow straps and funny items like the rings and the phone case. You can wear it with black, grey or nude tights. 

Ebben a szettben egy fekete-szürke kockás sortot, hozzá pedig egy szürke kötött pulcsit válaszottam. Az összeállításhoz élénk sárga kiegészítőket, mint a laptáska és a kígyőbőr szandál, sárga pánttal, valamint vicces darabokat használtam, mint a gyűrű és a telefontok. Hordhatod fekete, szürke vagy testszínű harisnyával is.

In this set I matched an ice cream printed white short with a black and white striped blazer and printed tee. I wanted to add some color in the set with orange and white striped, yellow printed clutch and orange - yellow necklace. If you wear it with a colorful stocking it would be more fun and suitable for winter.

Ebben a szettben egy fagyi mintás fehér sorthoz párosítottam fekete-fehér csíkos blézert és mintás pólót. Szerettem volna még egy kis színt is adni az összeállításhoz, narancs és fehér csíkos cipővel, sárga mintás clutch-val és sárga-narancs nyaklánccal. Ha színes harisnyával veszed fel nem csak sokkal vidámabb lesz a szett, de még alkalmas is lesz a téli napokra. 


In this set I used a leopard printed skort and matched it with white t-shirt, creme colored puffer jacket. To mix the chic and sporty pieces even more, I added white sneakers and gold elegant jewelry.

Ebben a szettben egy leopárd mintás skortot választottam, amihez egy fehér pólót és krém színű pufidzsekit párositottam. Hogy még jobban kevertem a sportosat a csinossal, fehér dorkót és elegáns arany ékszereket adtam a szetthez.

In the last set I chose a yellow short and matched it with a colorful, printed jacket and black and white top. I added colorful sandals, an orange clutch and colorful statement necklace. I recommend some black tights to the outfit for the cold days.

Az utolsó szettben egy sárga rövidnadrágot válaszottam, amihez egy színes, mintás dzsekit és fekete-fehér trikót párosítottam. Valamint hozzáadtam még színes szandálokat, naracssárga clutchot és nagy színes nyakláncot. Fekete harisnyát vagy leggingset ajánlok hozzá a hideg napokra.

In the next post you can see how I wear my favorite summer shorts in the winter! Stay tuned! / A következő bejegyzésben láthatjátok majd, én hogy hordom télen a kedvenc nyári rövidnadrágomat!

You Might Also Like

6 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest