Loving him is red

december 08, 2014

I dressed up in the color of the season, or maybe I should say colors. One of the favorites of this fall/winter season is red and for me brown will always be the one of the main elements. The combination of these two brings warmth and happiness, the brown cools off the tempting and sexy red. The dress is uniquely wrapped and made of cotton, which the brown leather completes so well. The pearl accessories fit perfectly to this set. This is the right choice for a night out or for a date. 
I never  understood, why we should left the colors behind for autumn and winter, just because the nature did so, we don't have to follow. Personally I never did and although my style got more sincere, I still believe in color therapy.

A szezon színébe, vagyis mondhatnám inkább, hogy színeibe öltöztem. Az idei őszi-téli szezon egyik slágerszíne a piros és számomra ennek az időszaknak mindig egy meghatározó eleme lesz a barna is. A kettő együtt, pedig egy melegséget és boldogságot sugárzó kombináció, a barna lecsillapítja a kihívó és szexi pirost. A ruha különleges, csavart szabású pamut, amit a barna bőr jól kiegészít, a gyöngy ékszerek pedig remekül passzolnak a szetthez. Az összeállítás tökéletes egy bulis estére vagy randira.
Soha sem értettem, hogy miért kéne hanyagolni a színeket az őszi-téli időszakban, csak mert a természetben így történik, nekünk nem kell ezt feltétlenül követni. Én személy szerint sosem tettem és annak ellenére, hogy már letisztultabb lett és komolyodott a stílusom, azért a színterápiában még mindig hiszek.

"Like the colors in autumn, so bright just before they lose it all
Loving him was red
I see it all in my head
Burning red"

Dress - Zara
Jacket - Bershka
Boots - Marco Tozzi
Clutch - Hallhuber
Pearl Ring and Earrings - Gemini Hungary

You Might Also Like

13 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest