Merry Christmas

december 24, 2014

I would like to wish a Merry Christmas filled with joy and love to all of you! Spend the holidays with your loved ones and let the Christmas spirit to pervade. I'm excited for this time of the year like a child, because the whole family come together. We bake together, decorate the Christmas tree, while mum cooks the festive dinner. On Christmas eve we always go to the church and after dinner we hand over the presents and watch movies or play something, but what really matters, is that we are together. 
For this special occasion I prepared for you a Christmas shooting. I wore a little black lace dress with nude heels. When the dress is so outstanding, you won't need a lot of accessories, so I didn't wear any jewelries, except earrings. And once again Merry Christmas!

Szeretnék mindenkinek Áldott, Békés és Boldog Karácsonyt kívánni! Töltsétek az ünnepeket a szeretteitekkel és engedjétek, hogy a karácsony szelleme átjárjon titeket. Egész évben izgatottan várom ezt az időszakot, mert ilyenkor az egész család együtt van. Közösen sütögetünk, díszítjük a karácsonyfát, míg anya főzi az ünnepi vacsit, este mindig elmegyünk a templomba, majd vacsi után ajándékozunk és filmezünk vagy játszunk valamit, de ami igazán számit, az az, hogy együtt legyünk.
Erre a különleges alakalomra egy karácsonyi fotózással készültem nektek. Egy fekete csipkeruhát viselek és hozzá tesztszínű platform cipőt. Egy különleges ruhát nem szabad "elnyomni" sok kiegészítővel, inkább hagytam, hogy csak a ruha érvényesüljön. Még egyszer Boldog Karácsonyt!
Dress: Morgan
Heels: Buffalo London

You Might Also Like

10 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest