A desigual soul inside

február 23, 2015

This outfit post took the longest time and not because of the duration of the shooting, but the time from the idea to the actual photos. My original idea was a brown, monochrome look in the snowy woods, but when the landscape was beautifully covered in snow, everything was against the shooting, late classes, programs and illness. Since that, the weather is like spring here, so I had to change the outfit too. I like the new outfit better now than the original one and I decided to save the snowy woods background for next year.
From monochrome became colorblock. The scarf is the only item the original outfit has contained and I might say that I built up the whole look around it. I wear the scarf all the time since I got it, because it matches with everything, it's so soft and a cozy, big scarfs like these are great for layering. I chose the other items of the look from the colors of the scarf, a vivid green trench coat and a dark purple shirt dress. To them I wore brown stockings, because it would have been a little cold without it and brown cowboy boots. I framed my low bun with a thin braid and added delicate gold jewelries like the earrings, the layered necklaces and rings.
The spanish word "desigual" means uneven, unequal, so the phare "Everybody has inside a desigual soul!" (on the scarf) means we all have a different soul. No one is the same and it's good this way, we have to try to be 100% ourselves and not like everybody else, but we also can't judge someone just because they are not like us. Accept yourself and others, just the way they are.

Az összes eddigi outfit bejegyzés közül ez tartott a legtöbb ideig és nem a fotózás hossza miatt, hanem az idő miatt, ami eltelt az öltettől a kész képekig. Az eredeti ötletem egy barna, monokróm összeállítás volt, a havas erdőben. De a sok akadályozó tényező, mint késői órák, egyéb programok és betegség, miatt sehogy sem akart összejönni a fotózás. Azóta ráadásul teljesen tavaszi időjárás van, így magát az outfitet is meg kellett változtatnom. Nekem ez az összeállítás jobban tetszik már mint az eredeti, a gyönyörű hófedte erdős helyszínt meg meghagyom jövőre.
A monokrómból colorbock lett. A sál volt az a darab, ami az eredeti ötletben is megvolt és mondhatni erre építettem az egész szettet. Karácsony óta szinte folyamatosan hordom, mert mindenhez megy, nagyon puha és egy ilyen vastag és nagy sállal nagyon jól lehet rétegezni. A sál színeinek megfelelően választottam a többi ruhadarabot, egy élénk zöld kabátot és egy sötétlila ingruhát, hozzájuk barna harisnyát, mert azért anélkül még hideg lett volna és egy barna cowboy csizmát húztam. Visszafogott és vékony arany kiegészítőket használtam, mint a hosszú fülbevaló, rétegezett nyaklánc és gyűrűk. A laza kontyomat pedig egy vékony fonattal fogtam össze.
A spanyol szó "desigual" azt jelenti egyenlőtlen, különböző, vagyis a szöveg a sálon azt jelenti, hogy "Mindenkiben más lélek lakozik". Senki sem egyforma és ez pont így van jól, mindenki próbáljon maximálisan önmaga lenni és ne akarjunk olyanok lenni mint mások, de ne is ítéljük el őket, mert nem olyanok mint mi. Fogadjuk el önmagunkat és másokat is úgy, ahogy vagyunk. 
"There is a power in what you do
Now every other day I'll be watching you
I'll show you what it feels like
Now I'm on the outside"
Scarf - Desigual
Trench coat - Stradivarius
Shirtdress - S. Oliver
Boots - old (from Munich)
Rings - H&M
Layered necklace - I Am

You Might Also Like

19 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest