Lean On

augusztus 18, 2015

Navy lace part II.
Last week I didn't spend much time before the computer and it felt so good in this society ruled by the internet. I had a mini vacation with my boyfriend at a spa hotel, which was refreshing, especially in this heat. After that I was at the Sziget festival for a day, it was my first time at the festival and I loved it so much. Obviously I'm going to tell you everything about the festival in another post. At the end we had a real girl-weekend with lots of fun, great food and chill time. We were wandering downtown Budapest and went to places we wanted for some time now and found new ones where we're going to go next time I'm coming to the city.
But let's get to the point, the outfit. Here is my second navy lace outfit. This lace detailed silk short is my favorite item of the summer, because it's unbelievably comfortable even in the biggest heat and it's so chic, while it gives you the feeling like you're wearing pijamas all day long. I paired it with a loose, polka dot shirt and to make it more elegant I added pearls, navy handbag and heels. This bubble ponytail is so easy to make, yet unique and for long hair girls a much better wear in hot weather, than a regular ponytail.

A múlt héten nem nagyon voltam gépközelben, ami nagyon jó érzés volt ebben az internet uralta társasdalomban. A barátommal egy wellness szállodásban voltunk néhány napig, egy mini nyaralásra, ami nagyon jól esett, főleg ebben a hőségben. Utána elmentem egy napra a Sziget fesztiválra, ahol idén voltam először és egyszerűen imádtam. Természetesen a fesztiválról majd egy külön bejegyzésben számolok be nektek. A végén pedig igazi csajos hétvégét tartottunk, sok finomsággal, nevetéssel és pihenéssel. Sétálgattunk Budapest belvárosában, elnéztünk több helyre, ahova már régóta akartunk és még több újat találtunk, ahova majd elmegyünk, ha legközelebb jövök. 
De térjünk rá a lényegre, az outfitre. Íme a második sötétkék csipkés szettem. Ez a csipkealjú selyemsort az egyik kedvenc nyári darabom, mert hihetetlenül könnyű viselet még a legnagyobb hőségben is és amellett, hogy nagyon csinos darab, egész nap olyan kényelmes érzést nyújt, mintha pizsamában lennék. A sorthoz egy bővebb, pöttyös inget választottam és hogy még elegánsabb legyen a szett gyöngyöket, sötétkék magassarkút és táskát adtam a szetthez. Ez a buborék lófarok nagyon egyszerű, mégis látványos és a hosszú hajúaknak sokkal jobb viselet a melegben, mint a sima lófarok.

Shorts / Rövidnadrág - Only
Shirt / Ing - Esprit
Bag / Táska - Aldo
Heels / Magassarkú - Tamaris
Necklace / Nyaklánc - H&M

You Might Also Like

2 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest