Monthly Beauty #6

augusztus 04, 2015

Aloe Vera is a cure for simply everything, it's like a real wonder substance, so this month I brought you three products, that contains aloe vera. One of the products contains the gel of the plant in 98% and you can use it exactly like the gel of the real plant and almost in as many ways. It's good when you don't have the plant at home or you're not at home. The other one is a handcream, which of course can be used not only on the hands, but most important is it's creamy consistency. The third one is a drink, that protects and heals our body from the inside.

Az Aloe Vera egyszerűen mindenre gyógyír, tényleg, mint egy igazi csodaszer, ezért ebben a hónapban három aloe verát tartalmazó terméket hoztam nektek. Az egyik 98%-ban tartalmazza a növény levét, ezért pontosan ugyanúgy és szinte ugyanannyi féleképpen használható, mint az igazi növényből kinyert gél, de jól jön, ha nem vagyunk otthon vagy nincs növényünk. A másik egy kézkrém, amit persze nem csak kézre lehet kenni, de a lényeg, hogy krémes az állaga. A harmadik pedig egy ital, ami belülről védi és gyógyítja a testünket. 

Aloe Vera gel
Thid gel is from the Canary Islands, but I've heard that similar products can be bought in the stores and I saw a few products online as well, but since I haven't tried those I cannot recommend them, but they worth to look after and give them a try. But maybe the simpliest is to buy an Aloe Vera plant. A few drops are enough, dissolve it on the required skin part and let it absorb. Aloe vera contains essentials micro nutriments, that feeds the skin and helps renewing it. It reduces the inflammation, stops the evolution and growth of bacteria and fungus, in high concentration even kills them. So it's perfect for taking care of wounds, because fastens the healing process. The gel destroys the virus causing the nails fungus and herpes too.

Ez a gél a Kanári szigetekről származik, de másoktól hallottam, hogy itthon is kapható és interneten több oldalon is találtam, de mivel azokat nem próbáltam, ezért nem merem ajánlani, de érdemes utànajárni, megéri. De talán a legegyszerűbb, ha beszerzitek a növényt. Néhány csepp elég, azt szépen eloszlatjuk a kívánt bőrfelületen és megvárjuk, hogy beszívódjon. Az aloe vera apró esszenciális mikro tápanyagokat tartalmaz, amik beépülnek a bőr sejtjeibe és tápanyaggal látják el azokat, így hozzájárul a bőr megújulásához. Csökkenti a gyulladásokat, valamint a gél meggátolja a baktériumok és gombák fejlődését, növekedését, sőt elég nagy koncentrációban még el is pusztítja azokat. Tehát sebek ápolására tökéletes, ugyanis gyorsítja a seb gyógyulását. Plusz a gél képes a láb- és körömgombát és az ajak herpeszéért felelős vírust is képest elpusztítani. 

Aloe Vera handcream
Unfortunately, this particular cream is from the Canary Islands as well, but you can find even more and more creams, that contains aloe vera in the stores. The effect of it is less, but basically the same as I wore by the gel. The cream cherishes and feeds the skin, forms a protective layer on it and reduces inflammation. Search for creams, that contains the largest proportion of the gel, possibly less additives, mostly water, different oils and glicerin.

Sajnos kimondottan ez a krém sem itthoni, de a drogériákban egyre több aloe verát tartalmazó kézkrém van a polcokon. Hatása gyengébb, de lényegében ugyanaz, mint amit a gélnél leírtam. Ápolja és táplálja a bőrt, védőréteget képez rajta, csökkenti a gyulladást. Keressetek olyan krémet, ami minél nagyobb arányban tartalmazza a gélt, lehető legkevesebb adalékanyag van benne, főként vízből, különböző olajokból és glicerinből áll.

Aloe Vera drink, Rossmann
I start every morning with a shot (30-60 ml) of this Aloe Vera drink. It increases the body's resistance and blocks the formation of diseases, has a good effect on immune-diseases and on the inflammatory processes in the body (mainly gastrointestinal), helps and fastens the digestion and controls blood sugar levels. It gets rid of the poisons, alcohol and narcotics. This drink is an effective help by diet, because it's detoxification and good effect on the digestive system.

Én minden napomat egy feles pohárnyi (30 - 60 ml) Aloe Vera itallal kezdem. Növeli a szervezet ellenálló képességét, gátolja a betegségek kialakulását, jó hatással van az immunbetegségekre és a szervezet gyulladásos folyamataira (gyomor- és bélrendszer elsősorban), segíti, felgyorsítja az emésztést és szabályozza a vércukorszintet. Megszabadítja a szervezetet a méregtől, alkoholtól és narkotikumoktól. A méregtelenítő és az emésztőrendszerre való pozitív hatásaival hatékony segítség fogyókúra esetén is.  

You Might Also Like

4 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest