Girl Boss

október 14, 2015

Here is the outfit I wore to the Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe this weekend. I loved the event so much, the fashion shows were amazing, but I'm going to tell you all the details later, in the next post. 
A well tailored suit was always a basic piece in our wardrobe, but it's really trendy right now, because many '15 AW fashion shows included classic or extreme costumes. To have the classic vibe, I matched the black costume with a white shirt and to have a twist in my look I added a black lace bra and white sneakers. Although I don't have to work in costumes everyday (yet), it feels good to wear one, and with spicing it up a little, here I have one of the biggest streetstyle trends of the season.

Íme az outfitem a hétvégi Mercedes Benz Fashion Week Central Europeról. Nagyon élveztem az eseményt, a bemutatók csodálatosak voltak, de minderről majd a következő bejegyzésben részletesen is beszámolok nektek. 
A jól szabott kosztüm mindig is alapdarabnak számított, de az utóbbi időben hatalmas divat lett, hiszen a '15-ös őszi-téli divatbemutatók tele voltak klasszikus vagy extrémebb verziókkal. Hogy a klasszikus formát hozzam egy fehér inggel párosítottam (nem mertem bevállalni felső nélkül, ahogy a kifutókon láthattuk), de azért vittem bele egy kis csavart a fekete csipke melltartóval és a fehér sportcipővel. Hiába nem köt még a munkám mindennapi kosztüm viseléshez, azért néha jó belebújni, főleg, ha egy kicsit megfűszerezzük, máris kész a mostani szezon egyik legnagyobb streetstyle trendje. 
"Act like a Lady
Think like a Boss"
Pants / Nadrág - Reserved
Blazer / Blézer - Mexx
Shirt / Ing - Primark
Shoes / Cipő - Adidas Superstar
Bag / Táska - Guess
Earrings / Fülbevaló - Six

You Might Also Like

9 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest