Paradise

október 08, 2015

Calo des Moro, in Mallorca, is the most incredibly beautiful beach I've ever been. It's a hidden gem, a private bay, that has been opened up to the public. From the top of the cliffs, we can already see how beautiful it will be down by the sea. The turqouise water is crystal clear and totally see-through even if it's a couple meters deep, by the shore it's almost uncolored and the fine sand is white. If you're down in the bay, whereever you turn, all you can see are high cliffs.
This year the high-waisted trend got to the bikinis too. I would bet on it, that high-waisted bikini bottoms look good on every bodytype, but many of you dislike it. Against the beliefs, it doesn't attracts the eye to the problematic area, it rather conceals the inaccurasies. I really like this retro shape and even more when I saw it in this Hawaii print. To the bottom I added an earlier purchased bikini top in the same colors. I'm very happy, that high-waisted bikinis will be still super trendy next summer, so if you did not had the courage this summer, you have a year to get used to this trend.

Calo des Moro, Mallorcán, a valaha volt legszebb tengerpart, amin jártam. Ez egy igazi rejtett kincsesláda, egy kis privát öböl, amit megnyitottak a nyilvánosság számára. A sziklák tetejéről gyönyörű a kilátás és már látni, hogy milyen csodás lent. A türkizkék víz még több méter mélységnél is kristálytisztán átlátszik, a part mentén már mondhatni színtelen, a finom homok pedig fehér színű ezen a szakaszon. Ha lent vagy, bármerre nézel csak a csodás tengert és magas sziklákat látsz. 
Idén már a bikiniknél is bejöttek a magas-derekú fazonok, amik le merem fogadni, hogy mindenkinek jól állnak, de sajnos sokan ódzkodnak tőle. A hiedelmekkel ellentétben, nem hívják fel a figyelmet a problémás területre, hanem elkendőzik az apróbb hibákat. Nekem nagyon tetszik a retro fazon és főleg ebben a Hawaii mintában, ezért azonnal beleszerettem ebbe az alsóba és hozzá egy korábbi szerzeményemet párosítottam, ami a minta színeit tartalmazza. Örömömre jövő nyáron is nagy divat lesz a magas-derekú bikini, úgyhogy akinek idén nyáron még túl merész volt, annak van egy éve megbarátkozni a trenddel.
Bikini botthom / Alsó - H&M
Bikini top - Primark

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest