Palm trees and House music

augusztus 09, 2016

Looking at this and my previous outfit, you can see, how much I love palm prints and I've bought myself a few pieces with it. But what else could scream for summer and mediterranean vibes than palm trees. This crop top is so easy to combine, it matches equally well with elegant skirts as denim shorts, it brings a little joy in every look. I wore it with an elegant black skort and to make the look more fun, I added lace-up sandals and big hippie sunnies. My make up adds the perfect final touch with dark lips and colorful stones under my eyes.
The photos were taken at the Ushuaia, at Avicii's party. Because he's retiring, we had to go to one of his parties for the last time and I'm glad this was it, because I enjoyed and loved every minute of it. Before Avicii, Benny Benassi and Lost Frequencies played as well.

Az előző outfitet és ezt tekintve, észrevehetitek, hogy eléggé megtetszett a pálmafa minta, így szépen be is vásároltam belőle, de hát milyen másik minta sugározná legjobban a nyarat és a mediterrán hangulatot mint ez. Ez a crop top igazán jól variálható, egyszerű farmer sorttal és elegáns szoknyával is ugyanolyan jól mutat, bármilyen szettbe csempész egy kis vidámságot. A felsőhöz egy elegánsabb fekete skortot passzintottam és hogy kicsit bulisabb legyen, fűzős szandált, valamint nagy kerek hippi napszemüveget adtam hozzájuk. A szettet a sminkem koronázza meg a sötét rúzzsal és a színes strasszokkal a szemem alatt.
A képek az Ushuaia-ban készültek, ahol Avicii bulijában voltunk. Mivel idén visszavonul a zenéléstől, muszáj volt még egy utolsó bulijára elmennünk és nagyon örülök, hogy pont erre jöttünk, mert én imádtam minden percét. Avicii előtt Benny Benassi és Lost Frequencies is játszottak.
Top & Sandals - H&M
Skort - Zara
Sunglasses / Napszemüveg - C&A

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest