Be a Rebel

november 08, 2016

A Fashion Days a #timetochange jelszó alatt stílusváltásra vagy új stíluselemek felfedezésére invitál. Legyél akár művész, sztár, hódító, lázadó, kalandor, bajnok vagy az éjszaka királynője, minden szerepben a legjobbat hozhatod ki magadból. Én ma két karaktert is ötvöztem, így a szettemet talán a lázadó sztár kategóriával lehetne legjobban jellemezni.
Lehetsz lázadó! A divat tökéletes terep arra, hogy a lázadó énedet kifejezésre juttasd. Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor szeretne kitörni a megszokásból és megmutatni, hogy ő miben különbözik másoktól. Ezt az öltözködésedben könnyen ki tudod fejezni és a lázadó divat ebben a szezonban ráadásul aktuális is. Legegyszerűbben úgy tudjuk ezt megfogalmazni, hogy az a szabály, hogy nincs szabály; vegyítsd bátran a különböző stílusokat és válassz meglepő kiegészítőket!
Lehetsz sztár! A sikeres nők ruhatára elsősorban a klasszikus, örökzöld elemekre épül, visszafogott elegancián alapul és luxus kiegészítők teszik igazán különlegessé. Ha ezt a stílust választod, te is könnyen a reflektorfénybe kerülhetsz, hiszen a jólöltözöttség mindenki figyelmét felhívja, önbizalmat sugároz, és másokat inspirál.

Két klasszikus, időtlen kiegészítőt választottam a Fashion Daystől. Fontosnak tartom, hogy az ilyen alapdarabokból minőségit válasszunk. A piros, steppelt bőr kistáskát úgy gondolom, hogy nem kell senkinek bemutassam vagy megmagyarázzam, miért olyan klasszikus, ez a forma a Chanelnek köszönhetően soha nem fog kimenni a divatból és bármilyen szetthez passzol, illetve feldobja azt. Egy klasszikus, díszítés nélküli fekete bokacsizma minden nő ruhatárában kellene legyen, ennek a darabnak plusz különlegességet ad a platform és a magas, vastag sarok, amelyektől még kényelmes is lesz. Egy hosszú kombiné ruhához a két kiegészítő mellé, két másik, egymástól merőben eltérő hozzávalót adtam. A bokacsizma és a necc harisnya a grunge stílust idézik, míg a táska és a kötött kardigán a visszafogott eleganciát. A két stílus nagyon távol áll egymástól, mégis jól megférnek együtt ebben az összeállításban. A lázadó divat lényege, hogy nincs szabály, mixeld bátran a különböző stílusokat és válassz meglepő kiegészítőket.

Today I chose two classic and timeless accessories from Fashion Days. Fashion Days is a hungairan webshop, that sells top trend brand products and in the first paragraph of the hungairan text, I'm writing about their new campain, but it's only for the Hungarian readers relevant. I think it's important to buy high quality of the basic pieces you would like to wear for long time. Thanks to Chanel, I think I don't need to explain why the red, quilted leather handbag is such a classic and timeless piece, that will never go out of fashion and it matches to so many different looks. Every woman's wardrobe should contain non-embellished, classic, black ankle boots. This one's specialities are the platform and the high, thick heels, which makes them comfortable. To the long slip dress, besides these two accessories, I added very different styled items. The ankle boots, the fishnet stockings and the choker have grunge style, while the knitted cardigan and the bag give them subtle elegance. These two styles are very different, but get well in this outfit. The rule of the rebelling style is that there is no rule, mix the stlyes boldly and daring, add unexpected accessories.
Boots / Csizma - Bullboxer (Fashion Days)
Bag / Táska - Zee Lane (Fashion Days)
Dress / Ruha - H&M
Knitwear / Kötött - Intimissimi
Stocking / Harisnya - Calzedonia

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest