A day at the lake

október 10, 2017


Ebben a szemeszterben nagyon sűrű a beosztásom és a hétvégéim is tele vannak programokkal, a szeszélyes és rossz időjárásról nem is beszélve, ezért nehéz volt és később is nehéz lesz összehozni egy fotózást, de azért próbálok folyamatosan tartalmat hozni nektek. 
Egy kis időre felmelegedett az idő, amit gyorsan ki is használtam, úgyhogy íme az idei első őszi outfitem. Egy kötött ruhát választottam, ami kicsit Tommy Hilfigerre emlékeztet a színeivel és sportos csíkokkal, de van benne egy csinos csavar a fodrokkal a vállán. Hogy még játékosabb legyen az összeállítás színes harisnyát húztam, de magassarkú csizmával, aminek a fazonja idén nagyon divatos. A piros táskát egy kék kendővel dobtam fel, amely erősíti a tengerész stílust, akárcsak a halszálkafonat és a gyöngyök. 

This semester my scedual is super busy and on every weekend I have programs, so it was and will be hard to find some time to shoot, but I will try to bring you content from time to time. 
It's sweater weather again, so for the first fall look, I brought you a knitted sweaterdress, that has a little Tommy Hilfiger vibe, with the colors and sporty stripes, but has a chic twist with the ruffles on the shoulders. I added colorful tights to make it more playful, but wore it with high heeled slouchy boots, that are really fashionable this season. I wrapped a blue scarf around the red bag, that enhances the nautical style, just like the fishtail braid and the pearls. 
Ruha / Dress - C&A
Táska / Bag - Zee Lane: Fashion Days (itt / here)
Kendő / Scarf - Levi's: Fashion Days (itt / here)
 Csizma / Boots - Marco Tozzi

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest